Friday, 2 March 2012

Kenapa komen aku masuk spam???

Kenapa komen aku semuanya masuk ke kotak spam???
Bile aku komen kat blog orang lain,komen aku masuk dlm spam..
boleh stress ni..
Masalah laptop rasanya..sebab bile aku guna laptop orang lain elok je...
x de pulak masuk dalam kotak spam tuh..

Dan aku try format laptop..
mana la tau banyak virus ke..
After format,,still lagi jadi benda yang sama..

Takkan nak tukar laptop pulak..
Kurang berkemampuan la pulak..huuu
Ada sesiapa tahu x?????huuuuuuu



3 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi,xkn la smpai kena tukar lptp kan..hihi.

nur anis said...

bukan ko je stress..dengan kak nis sekali ko stress kan..

AiSyA LiEzA said...

ehhehe.. awak komen entri saya pun masuk spam tadi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura