Monday, 19 March 2012

Apabila kelas mula membosankan

Adui,,kejap lagi kene pegi kelas pulak..
Malas betul lah..X larat nak dgar lectrurer bebel2..
huhuhuhu

sengaja la pulak rasanya nak wat entry ni..
Rasenya semua orang mungkin akan busan la kalau dalam kuliah..
2 jam duduk je..
1 jam pertama boleh consider lagi la..
Tapi bile dah lepas 1 jam tu,,mula lah panas punggung..haha

Jadi bila dah macam cacing kepanasan tu,,macam2 la benda nak di buat..
contoh-contoh nya:

1.Marilah kita bersembang
kalau sembang,,topik memang x pernah abis,,semua benda nak cite..
Tapi kene cover la cikit kalo nak sembang dlam kelas..
kalau suara tu mengalahkan lecturer kat depan..
Memang habis la..

2.Tidur
Tido ni memang bende paling best lah..
Tak ganggu orang lain..
Wat hal sendiri...Tapi sape rasa2 dia tido dengkur,,lupakan je la eh nak tido dalam kelas..^__^

3. Main Telepon Bimbit

Kalo handpon ni besenya men game je la x pon online..
Handpon2 kita kan dah canggih sekarang..wifi ..heheehe
Tapi make sure la silent fon tuh..

4. Bertukar ke kelas lukisan


Dari y x minat melukis pon,,jadi minat melukis bile dah busn sangat
Y ni aku suke..
Tyme ni tangan mmg gatal la.
Habis nota2 aku,,penuh dgan animasi2 y comel, boleh la..^__^

p/s: Bila dah nak dekat test,,mula gelabah sebab x tau ape..huhuhu


sumber gambar: pakcik google

13 comments:

nur anis said...

hoi..belajar la..

Azee Hana said...

sambilan la..haha

nuyui a.k.a miss YUI said...

adik bradik kretip ea..lukis2..

Azee Hana said...

yui,,saya x kreatip pon..huduh je lukisan ..hee

Rapunzel Cikilolo said...

aku suke bertukar ke kelas lukisan gak. abstrak lagi :)

mirmashi94 said...

haha . saya lau bosan masa belajar , mmg no 4 laa jadi pilihan . biar laa x pandai seni pom XD

Rann said...

singgah sini. :)

lin~ said...

nak ajak awak mengarang di sini

http://recycleboxes.blogspot.com/2012/03/kontest-dia-dihatiku-dia-idamanku.html

terima kasih

lin~ said...

http://amirnawawi.com/kontest-dia-dihatiku-dia-idamanku/

ini link kontes sebenar (:

lisa said...

terasa pulak..wuuuuuu T_T

MaYa MustWany said...

siap bagi tips..hihihi
dah lama xgi klz.hihihi rindu lak.paling xbest air cond sjuk mlampau.

shark said...

hehehe
tu ler best bila belajar..
duduk jer dengar
nnti bila dh keje mesti rasa cm nk blaja balik:)

CikFi said...

belajar-belajar itu penting =)
anda ditag

http://hatinufid.blogspot.com/2012/03/jom-jadi-geng-kami-blogger-malaysia.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura