Saturday, 31 March 2012

Jual Roti Pita 2

Assalamualaikum...=)

Ari tu aku baru je buat entry pasal jual Roti Pita
Tapi,ritu punya entry,gambar aku rembat pokcik google je..
Yang ni,baru la aku nak letak gambar aku yang punya..hahaha

Nak tengok roti pita aku..
^___^


Nampak sedap x.....hehehe
Untuk tempahan,,boleh la datang upm ye..hahaha

Roti pita y kiteorang jual ni,,ada 4 jenis perasa:
-Ayam Original
-Ayam Tomyam
-Daging Original
       -Daging Blackpepper

Tapi,,bukan aku y masak tau..
group member aku y masak..
Aku tolong bubuh2 sos,,pack2 dan jual..
^__^




Thursday, 29 March 2012

Pernah x hadapi situasi ini??


Kaum2 wanita sekalian......
Adakah baju dalam almari korang tersangat banyak..
Macam gambar kat atass tuh..
tapi gambar kat atas tu x cukup banyak kot..ngeee

Dan,pernah x korang hadapi situasi ni..

1."Haish,,nak pakai baju ape ni."

                         2."Ala,,kenapa dah x de baju y sesuai nak pakai."

           3."Baju dah habis ni,,bile nak shopping."

Mak ai,,baju berlonggok dalam almari tu ape...hoho..
+___+

Ha...
Camne,pernah x korang hadapi situasi camni jugak???????
Mesti pernah kan....x baik tipu...hehe..^____^



Jual Roti Pita 1

hai readers...
Lama pulak rasa nya x menghapdate blog ni..
Busy la...hadoiii
dengan Test tadi dan semalam y jawab macam ape je...

Minggu busy!!!!!!!
huwaaaa...
Sekarang ni pon aku tgah sibuk buat flyers pulak...
X siap2 ag ni...

Nak tau flyers tuk pe..
Flyers tuk jualan ROTI PITA..
haish,,aku tengah nak jadi bisnesswoman y berjaya pulak..hoho
dah seminggu dah aku terlibat dalam aktiviti jual menjual nih..

Bukan aku sesaja nak jual la..
itu tuk kerja kursus subjek asas keusahawanan yang aku ambik sem ni.
Diwajibkan jual menjual okay..


Nah,,ni la rupe bentuk roti pita aku.
Tapi ni rembat pokcik google.
hari tu,,terlupa nak tangkap.
T aku letak kat entry baru okay....


Sunday, 25 March 2012

Gadis selipar

hari ahad hari ahad hari ahad. 
pagi y sangat membosankan. Sebab x ade benda nak buat.
Mood x berapa nak best. Minggu ni minggu test. Kene study.
Lecture note berduyun2 mintak dibaca.
tapi macam biasa la.
MALAS

Bila dah MALAS menguasai diri,
X leh nak wat pe.
Bukak laptop perkara wajib.
Tetibe temuncul lah idea nak wat entry ni..

Gadis selipar..
Aku la tu..hahaha
Aku ni kemana sahaja pakai selipar.
Ups,bukan x de duet nak beli kasut okay.
Kasut ade je.
Tapi x berapa nak minat la.
Selipar gak senang.

Kawan aku selalu gak bising aku pakai selipar..
tapi..
ADA AKU KISAH
hehehehe

huduh sangat ke pakai selipar eh??
+___+


cam ne ,,,huduh ea....hohohoho

sekarang ni aku dah mula berjinak2 pakai kasut taw.
wedges,tumit tinggi..
tapi selipar tetap di hati..
^___^
wink wink

p/s: sambung study balik.........=(


Saturday, 24 March 2012

Contest Aku Suka Makan Coklat !!

Hai..
^____^
jom la join...hadiah coklat...nampak sedap...(meleleh air liuq wei..)

Dan Syarat-syaratnya haruslah aku bagi tau kenapa aku suka makan coklat..
hmmm,,kenapa ye..

Aku rasa sebab coklat ni sedap sangat.
kalau makan coklat ni,,memang feel habis lah..haha
terasa macam berada Di awang awangan bila gigit coklat tuh..
Aku suke coklat ni jugak sebab korang-korang pon suke gak kan makan coklat..kire macam 
makanan kegemaran orang ramai jugak la..hehe
coklat ni pelbagai guna..boleh wat resepi baru... 
cuba korang try bancuh milo,,pastu buh coklat...Pergh sedap...^_^
Aku suke gile coklat ni..sebab tyme kecik2 dulu x puas makan..
mak marah la kalau makan coklat banyak2 dulu,,jadi bile dah besar ni,,leh makan banyak2..hehe
And aku kalo tensen,,aku suka makan coklat..boleh ilang tensen la..
coklat ni x menggemukkan taw..tapi bagus tuk kesihatan..(jangan makan bnyak2 je la kot)

ala...tetibe teringin pulak nak makan coklat sekarang ni..huhuhu..


Friday, 23 March 2012

1st Giveaway by AMNA


Jom ramai2 join..
sape nak join boleh klik sini
^___^

Hambek Kaw

Besar x...??
Dah macam minum kat dalam jag dah..
Dah la bukan air buah..
Air nescafe je..

Mengalahkan 4 orang minum..
padahal sorang je pon..
Pegi order y besar..
Hamek kaw..
last2 x habis..

Moral of the story: Orang tamak selalu rugi..kuikui..(^-^)

Wednesday, 21 March 2012

Ketagih sudah..

Ketagih??
 pehal tajuk entri aku macam ni..
Korang jangan pikir lain okay..
Aku bukan ketagih dadah..

Tapi,,aku tengah ketagih benda ni..


sedapppp....
Tiap ari aku makan 2 bungkus..
gugur jugak rambut aku y dah sememang nya gugur ni..
Aishh,,,x mo botak...+__+

Macam mana nak benti makan ni..
"pokcik kedai, plizz stop selling this"
huuu




Jom layan video kertas

Jom layan video bawah ni..=)
Hari tu kolej aku ada pertandingan buat video..
video tu mesti ada kene mengena dengan kolej aku..

Jadi,,aku dan kawan-kawanku pon join la..
ape ag..hehe..
tapi aku amik bahagian prop je..
x bnyak pon keje aku..hehe
nak edit video, aku mane master..+__+


sebelum tengok video ni,,meh aku cite sikit..
sebab takut korang x paham..=)

Alkisahnya la..
Dekat kolej aku ni,,
haruslah kumpul merit..
Join la ape2 pon y melibatkan kolej,,
Baru la dapat merit..
boleh je kalo x nak kumpul merit tu banyak2..
tapi get ready rumah sewa la ye kat luar..
Kang kena buang kolej..haha

Jom la try tengok..x lama pon..4 minit je..=)


video

cuba teke kiteorang dapat no berapa
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
Yeaaaaaaaaaaaaa...nombor 1.....
^_________^

cik Mat tu aku y lukis tau...hihihihi

Tuesday, 20 March 2012

Muda-muda dah sakit arthitis

Hari ahad lepass.
Tengah dok belek2 newspaper kat bahagian hiburan,,ternampak pulak sorang mamat ni..

 
hensem x?^__^

Kim Bum. sapa layan korea,,mesti kenal la mamat hensem ni..
Pernah berlakon cerita boys over flower.

Kim Bum telah didapati menhidap sakit arthritis..
Kesian nya dia. Umur baru 22 tahun.

Menurut sumber,
Dia mengalami sakit lutut selepas kehilangan berat badan yang mendadak ekoran persediaan membawakan watak terbarunya dalam dram padam padam..
Kim Bum telah menjalani sesi senaman y sangat ketat untuk menurunkan berat badan.
Berat badan nya telah menurun sebanyak 11 kg.(mak ai,,banyak nye..)
Pada tahun 2009,KimBum pernah mengalami kecederaan ringan akibat daripadan satu kemalangan.
Berkemungkinan, sesi senaman y ketat telah memberi effect dan menyebabkan arthritis.

Monday, 19 March 2012

Apabila kelas mula membosankan

Adui,,kejap lagi kene pegi kelas pulak..
Malas betul lah..X larat nak dgar lectrurer bebel2..
huhuhuhu

sengaja la pulak rasanya nak wat entry ni..
Rasenya semua orang mungkin akan busan la kalau dalam kuliah..
2 jam duduk je..
1 jam pertama boleh consider lagi la..
Tapi bile dah lepas 1 jam tu,,mula lah panas punggung..haha

Jadi bila dah macam cacing kepanasan tu,,macam2 la benda nak di buat..
contoh-contoh nya:

1.Marilah kita bersembang
kalau sembang,,topik memang x pernah abis,,semua benda nak cite..
Tapi kene cover la cikit kalo nak sembang dlam kelas..
kalau suara tu mengalahkan lecturer kat depan..
Memang habis la..

2.Tidur
Tido ni memang bende paling best lah..
Tak ganggu orang lain..
Wat hal sendiri...Tapi sape rasa2 dia tido dengkur,,lupakan je la eh nak tido dalam kelas..^__^

3. Main Telepon Bimbit

Kalo handpon ni besenya men game je la x pon online..
Handpon2 kita kan dah canggih sekarang..wifi ..heheehe
Tapi make sure la silent fon tuh..

4. Bertukar ke kelas lukisan


Dari y x minat melukis pon,,jadi minat melukis bile dah busn sangat
Y ni aku suke..
Tyme ni tangan mmg gatal la.
Habis nota2 aku,,penuh dgan animasi2 y comel, boleh la..^__^

p/s: Bila dah nak dekat test,,mula gelabah sebab x tau ape..huhuhu


sumber gambar: pakcik google

Sunday, 18 March 2012

Tengok Hot ballon..jangan jeles..hehe

Dekat Putrajaya semalam ada pertunjukan hot air ballon..
aku pon ape ag,,sebab x pernah tengok punya pasal, 
Mesti la nak pergi...hehe

Dah sampai kat presint 2,Putrajaya..
Mak aih,,jam wooo..
nak carik parking bukan main susah lagi..
Banyak nya kereta..
Masa ni la tgok orang bawak moto,,men celah2 je..
jeles..

nasib baik la ada satu kete nak keluar dah dari tempat parking,
Yes,,akhirnya dapat pon..
Tq ye pokcik sebab balik awal..hehehe

Pergh,,,ramai gila orang..
macam semut dah aku tengok..
dari y baby kecik sampai la ke nenek2 pon ada..

Jom tengok gambar2 y aku ambik..
Tapi x cantik sangat la..
Sebab amik gambar pon pakai kamera handfon je..
Orang lain semua bawak DSLR..
+____+


model: aku
model: ups aku ag..jangan menyampah tau..^___^

y ni terasa bahang api tu..
 itu je y sempat tangkap..banyak ag,,
tapi x terang la dalam kamera..


Friday, 16 March 2012

Jalan-jalan Tambah Kenalan

Tengah2 dok blogwalking,,tetibe terjumpa pulak satu segmen ni..
Saje nak join pulak..=)


Kalau ade sesape nak join,,boleh la picit sini
^___^

Tetapi,,,kene jawab 3 soalan...
Adui,,aku ni bab jawab-jawab soalan ni aku lemah sikit..

1. Perkara yang sering di angan-angankan
Aku nak jadi kaya.....hahahahahah..=D

2. Anda obsess/fanatik/gila/minat dengan
Ah sudah,,ape ye...aku rasa aku ni minat dengan kereta sport
^___^..wink wink

4. Anda akan blogwalking jika....?
Aku akan blogwlking jika aku rase aku nak blogwalking la..hehe



menjulingkan mata..

Tengah busan2 ni..
Sape busan jugak..
Jum kita try menjulingkan mata...^____^






dah juling x???
^______________^







Cara-cara bolehkan mengantuk

jam dah nak dekat pukul 2..
haish,,bile la aku nak dapat tidur ni..
Mata bukan main segar bugar lagi..x de tanda2 nak tertutup pon..
sok pagi kelas awal pagi pulak..Kalau x tidur ni,,jawab nya Bye Bye lecturer..haha

X boleh ni,,
Kene tidur jugak..
Jadi, cuba aku try satu-satu cara nak bolehkan tidur ni..

1.Tutup laptop 
kalau boleh kan sorok kan terus dalam locker,pastu magga. Sebab kalau mengahadap laptop ni,,memang lagi segar bugar la jawabnya,,sedar2 kang jam dah pukul 7 pagi..
(jap ag aku tutup la laptop ni,,nak abiskan entry ni dulu..ngee)

2.Baring atas katil,,mata pejam je jangan bukak bukak
Macam x berjaya je,,mesti sekejap pusing kanan,,sekejap pusing kiri..

3.Baca lecture note
ha,,y ni boleh buat mengantuk kot..dah sedia maklum la,,lecture note tu,,kalau bace,,memang cepat je setan bergayut kat mata..haha..Tapi,,kalau ada rumate,,kesian pulak kat dia..Ye la kena bukak lampu..X kan nak bace dalam gelap kot..Dah la aku ni memang rabun,,kang brganda2 pulak rabunnya..

4. Berangan benda best2
Hihihi...mat jenin sangat..Ala,,x pe..tuk tido je..Mana tau boleh sambung dalam mimpi ke..=D

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Wednesday, 14 March 2012

Allergic= sedih

Allergic??
Semua orang tau kan allergic tu ape. Allergic tu bahasa omputih.. Dalam bahasa asli nya alahan la..Ramai orang yang alahan dekat makanan..Contoh macam x boleh makan seafood,, kacang,,n sebagainya la..

Tapi kes aku ni,,bukan allergic makanan.. Kalau aku allergic seafood,,parah..aku dah la suka makan Udang,,sotong...nyummm,,,sedapnya..nasib baik x allergic makanan..
makanan fav aku ni...sedap nye......

Yang x best nye jugak,,aku ni allergic BESI.. Macam pelik je dengar kan..Tapi x silap aku ramai jugak orang yang allergic besi ni..Kalau kulit aku kena besi dalam tempoh masa y lama(15 minit kot paling sekejap) ,,mula la start gatal2..dah gatal of course la tangan pon dok gatal jugak nak menggaru..Last2,,jadi lah luka...+___+

Sekarang pon,,leher aku dah ada parut...huduh..huhu...sebab hasil daripada pemakaian kerongsang..N terpaksa la bergantung kat ubat racun..Kalau gatal je,,sapu..takkan pulak nak jahit tudung tu kan..cam budak sekolah rendah je..haha

Lagi satu,,aku jeles tengok orang pakai jam y cantik2...Dah la murah..10 hinggit jek..Banyak pulak pilihan..tapi...........ada jugak la terselit besi sikit kan hujung jam tu(tempat cangkuk) ngan dekat belakang permukaan jam tuh..Dah x boleh pakai..okay,,sedih lagi..+___+



sumber gambar:pakcik google

 cantik-cantik nya jam...kempunan aku nak pakai..huuu

Tuesday, 13 March 2012

Sape sayang kat aku??

kat entry ni ,,aku nak cite orang2 y aku sayang la..
Tapi title asal Sape sayang kat aku?
Ala,,kire orang2 y aku sayang tu,,
mesti la sayang kat aku jugak..
^___^
wink wink..


Haruslah korang dapat teka ni sapa kan..
Mummy & Daddy..
Ada iras muka aku x??


yang ni pulak,,
kakak2 yang gedix dan adik ku y poyo..haha
3 orang tu je...
yang baju kaler lain y sesat tuh aku la tu..hehe
gambar time raya zaman bile ntah ni..


si gomok debab ni..
anak sedara aku la..
kecik ag..
x tau die sayang aku ke x..
(0__0)


sayang dieorang semua...........!!!!

Puteri lilin kah aku?

Panas betol Malaysia ni kan..
lagi2 bila matahari betul2 terpacak atas kepala..
Adui,,masa tu lah rasa nak berenang di Lautan ais..hee..

Aku bukan x tahan panas..
tapi muka aku ni cepat betul sunburn..
lagi2 kalo lama berjemur kat tengah panas..
camtu dikira puteri lilin jugak ke..^_^


gambar google je..=D

Dan yang paling penting sekali..
bahaya kalau terdedah lama bawah cahaya matahari..
Boleh sebabkan kanser..

Yang bahaya cahaya UV dari matahari tuh..
cahaya UV boleh ubah struktur cell kulit kita
n boleh jadi kanser..

Malas nak tulis panjang2..
Jadi sape nak tau lebih lanjut boleh la klik sini
^______^

Monday, 12 March 2012

Kes duit x cukup..

Al kisah nya lah semalam,,
Aku dari umah nak balik UPM..
naek la bas ting tong ting tong sampai masjid india..

Semangat dah ni,,nak bershopping kat masjid india..
Sengsorang je..sedih2..huhu..

Dah sampai tu,,wah..dengan semangat nya la aku jalan..
semua gerai2 kat situ aku masuk..
Dok belek sana,,belek sini..beli x pon..haha

Jalan dan jalan lagi,,,aku pon singgah la kedai jual baju..sebab tertarik dia tulis "Offer RM20"
Aku pon ape lagi...cepat la pilih mane y berkenan..
pilih dan pilih.......


tadaaaa...


Aku pon pilih la baju ni..^____^
Bukak purse,,,,ada 40 hinggit je upenye dalam purse aku...
Dah aku bayar baju tu..tggal la 20 hinggit..mak ai,,cemana aku leh lupe  duit aku x banyak dlm purse,,,
cam ne nak shopping ni..adui..+__+



Passtu,,aku pon beli la cekak rambut tu ngn kepit kecik2..sebab memang aku tengah mencari benda tu pon..
Harga 5 hinngit...jadi duit aku pon tggal la 15 hinggit..+__+

Jalan ag,,berenti pulak kat kedai jual beg longgok2 tu..
Ada beg cantik pulak...
aku pon"bang, berapa satu ye?"

"14 hinggit je dik"
Kat tangan ade 15 hinggit..kalo aku beli duit aku tggal singgit...hisy,,x kan nak biar kosong lak kat tgn..huwaaa..
Nak cari atm,,mana ntah,,agpon sengsorang..takut jugak..huu

Okay,,batal kan niat...
kempunan le aku...

Lagu kanak-kanak

Hello..=)
Hari ni tetibe teringat,,time dulu..ada la dalam setaun lepas..
Aku ngan kawan aku pernah la bertekak(kecik2 je la,,x de la sampai tarik rambut ye) hehe
Nak tau pasal ape..
pasal lagu “Air Pasang”
Lagu kanak-kanak..
Sape tau lagu tu..tyme kecik2 dulu kan selalu nyanyi lagu tu..

Bila dah besar ni,,
Ada kekeliruan pendapat pulak kat lagu tu..
sebab kawan aku n aku nyanyi versi lain2..

Versi aku:
‘Air pasang DALAM..surut pukul 5,,nyonya bagun pagi siram pokok bunga..bla bla bla’

Versi kawan aku:
‘Air pasang PAGI.. surut pukul 5,,nyonya bagun pagi siram pokok bunga..bla bla bla’

Ha,,kan ada dua versi tu..walaupun satu perkataan je y lain..haha
Tapi y pelik nya,,ramai pulak y nyanyi versi kawan aku tu..takkan aku punya lagu salah kot..
dulu tyme kecik2 cikgu tadika y aja..
cikgu tadika aku salah aja  ke..
(aku n kawan aku tu lain2 tadika)

Korang nyanyi cemane?

Balik kampung....

Selepas bercuti dirumah,,
3 hari 2 malam..
jadi lah walopon sekejap..
nak lame tungu cuti mid sem ye cik azee..
nak lagi lama lagi tunggu cuti sem terus..2 bulan cuti..hamek kaw..
huhu...


Tika(anak buah sulung) dah makin besar..=)

Friday, 9 March 2012

Digigit Tikus

Lokasi sekarang  : Pusat kesihatan UPM
Masa                  :1.05 tengah hari

Comel x tikus ni..
sumber google je..

Seorang pelajar telah di gigit seekor tikus yang tersangat lah comel (rupa bentuk tikus sama seperti gambar di atas). Comel untuk orng2 yang memang menyukai tikus. Kejadian berlaku di salah sebuah makmal di Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan.

Semasa kejadian, pelajar tersebut sedang memegang tikus itu untuk di inject. Sedang pegang memegang,,tikus itu mula menunjukkan ketidak puasan hatinya dengan memberontak dan memusing-musingkan kepalanya. Lalu,dengan sangat geram ,si cik tikus itu telah mengigit dengan kuatnya ibu jari si pemegang. 

Oh,tidakkkkkkk...Darah pon mula keluar. Maka,berjuraian lah air mata si pemegang itu(x tau la kenapa nangis).
Lepas habis lab,,si pemegang yang digigit pon bergegas lah ke PK(pusat kesihatan)..Dan semestinya,,dirinya pulak lah yang kene di inject dekat PK tuh..

X guna punya tikus..Aku y nak inject kaw..last2 aku y kene inject..

mood: Alone,,busan..sakit perut,,Sakit kepala,,Lenguh tangan..(walopon begitu,sempat mengupdate blog di luar PK sementara menunggu kakak ku datang ambik)

Thursday, 8 March 2012

Sape Nak Hadiah Kan Kat Aku..=P


hehehehe
cantik x??cantik x??
ngee..
ni la kete aku....
ups,,,kete IDAMAN...lalalala

maaf la pakcik google..aku ambik ni dari kamu,,^__^
smart la kete ni..
padahal dah la gambo pon katun jek..
bukan gambo kete real pon..
tapi aku tetap MINAT..

Dah lama dah aku download gambar ni..
pernah jugak la wat status n letak gmbo kete ni dekat fb..
Ngeee...mengada...hehe

Agak2 ada x sesapa nak bagi aku kete ni..
x mo y tipu2...
mau y real...lalalala
^__________^

p/s: x tau pon sebenarnye ni model ape..hahahahaha

MegaGiveAway By Penmerah.com


jom ramai2 join..
mana tau leh dapat hadiah..^__^
sapa beminat boleh klik sini

mau tag..

harap berjaya....=)

Segmen I Follow you,I will get a Gift


Jom ramai2 join segmen ni..
kalau nak join..
boleh klik sini

simple saje..
^______^

Wednesday, 7 March 2012

Takut nak nyanyi lagu Cindai..

Tengah lepak2 menghadap laptop..
Aku pon mula menyanyi..
Biasa la..aku ni memang suke memerdukan suasana..=D

Apa y terlintas je,,aku nyanyi la..
x kisah la rock kapak ke,,balada ke..etnik ke..
omputih x la..sebab x hafal lirik..hee

Dan aku pon nyanyi la..
"Cindai la mana,,tidak berkias
Jalin nya lalu rentah beribu
Bagai lah mana hendak berhias
Cerminku retak seribu"

Uhh,,sedap suara ni..boleh masuk Mentor..=P

Bukan tu aku nak cakap,,okay abaikan..
Tengah dok syok2 nyanyi,,kawan aku tegur..
"uish,,nyanyi lagu cindai.."

Ha,,kenapa??
Korang pernah x ingat dulu,,
Ada satu masa..di waktu dan ketika
Orang dok heboh2 lagu cindai berhantu
Sampai nak nyanyi pon takut..
Takut kang kene kacau dek hantu cindai..
Ade ke???

Isy,,betul ke..
Khurafat betul..haha
Tengok siti nyanyi elok je..

Yang peliknya,,dulu aku percaya  lagu tu berhantu..
takut nak nyanyi..
Korang pon percaya jugak x??huu

Jap,,motif gambar ni ape kes..ngeee

Tuesday, 6 March 2012

Antara cita2 time sekolah rendah

Ada sesapa ingat x tyme kite kecik2 dulu..
tyme sekolah rendah la..
waktu tengah comel2 la katakan..
cewah..hehe

waktu kecik dulu,,
mesti semua ada cita2 kan,,
nak jadi ape bile besar..

cikgu pon selalu tanya..
"Murid-murid,,sapa kat sini ada cita2?"
Dan kita pon sebagai anak murid yang comel2 tu
berebut2 la angkat tangan..haha

Dan dah semestinya lah cita2 kita semua lebih kurang sama je kan..

jom kite tgok antara senarai cita2 kite time kecik2 dulu..=)



1. Doktor
Rasanya semua orang pernah cita2 nak jadi doktor lah time kecik2 ni..haha

2. Cikgu
Ni pon antara cita2 yang terfamous jugak lah kat kalangan budak2..


3. Polis
biasanya ni budak lelaki la ramai nak jadi polis..terpengaruh ngan mainan kecik2 dulu kot..polis entry..

4. Peguam
x tau la kat atas ni gambar peguam ke hakim..x kisah la..janji dalam court jugak..huu
Yang ni aku pon x tau asal ek tyme kecik2 dulu nak jadi peguam..

Ha,,mesti ada salah satu antara kat atas pernah jadi cita2 korang kan..
x pon time darjah 1 nak jadi doktor,,
darjah 2 nak jadi cikgu,,
darjah 3 nak jadi polis pulak..
haha

nama pon budak2..
tapi bagus la..Dari kecik dah ada cita2 dan impian..^___^





Monday, 5 March 2012

CupCake comel-comel..

Sape nak tengok cup cake yang comel2..
geram je tengok..
comel sangat..kalau nak makan pon rasa sayang je..huhu









comel kan...^___^
macam2 rupe ade...
boleh la nak hadiah kan kat orang yang tersayang..
sape berminat boleh klik sini



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura