Sunday, 4 March 2012

Aku masuk lari??

Hai readers semua...=)
Hari ni hari y sgt memenatkan..tapi penat2 pon sempat jugak nak meng update blog..hehe

Pagi tadi brlangsungnya larian berganti2 interkolej,,terbuka untuk semua kolej2 di upm..
tempat larian: stadium UPM,,keluar jalan raya(naik bukit,turun bukit),masuk balik stadium-pass baton

Kolej aku hantar belas2 grup(x ingat berapa)..Setiap satu grup ada 6 orang..Lari 1 km pastu and then pass baton kat runner y seterusnya dalam grup..

Dan y paling penting,,aku pon masuk sekali tu..itu y x boleh blah tu..haha..Dulu merentas desa kat sekolah pon dapat num last..huuhuu

Sebenarnya,,aku tulis nama tuk jadi reserve..tup2,,nama aku ada dekat jadi pelari pulak..sebab ada grup y x cukup member..padan muke aku..gatai2 lagi nak tulis nama..jadi aku pon terima la dgn pasrah nya..sob sob..

muke bahagia sebelum lari..
muke bahagia jugak selepas lari..motif..?haha..=D
kategori lelaki (kategori perempuan dah selesai)
First runner tngah sedia nak lari..

Come on...lari laju lagi.....hee
Dapat amik gambar lelaki lari je..tyme pempuan tadi x sempat..x larat nk amik gambar..penat kot..huu

p/s...hadiah x dapat pon..kalah..hahahahaha

7 comments:

~ariFFin~ said...

fuyoo...dah lame x masuk lari2 cm ni..bes nye

cikoniechic said...

oit...sejak bile berminat nk msok lari2 plak nie....hak2....merentas desa dlu ader ke muke ko????hik2.....

Azee Hana said...

~ariFFin~ :tapi penat...haha
cikoniechic:merentas dulu dulu bukan lari..bjalan je lebeyh..no pon last sekali..hakhak

lin~ said...

saya tag awak di sini (:

http://recycleboxes.blogspot.com/2012/03/contest-i-love-you.html

terima kasih

nur anis said...

kahkahkah...bila pulak ko pandai sukan ni...

Azee Hana said...

kak anis:tgok orang la..haha

c!kon!ech!c said...

huk2.....law da merentas pon ko jalan apetah lagi yang berlari....hak2....
tringin nak tgok ko berlari la azee....ko x der chatbox ke????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura