Sunday, 29 April 2012

Aku bertukar zombi

Hello semua kawan kawan bloggers aku..
Tengah buat ape tu????
Hari minggu ni memang seronokkkkkkkkkkk bangat.

Boleh duduk dalam bilik, memerap dan memerap.
Laptop la peneman setia aku di kala bercuti hujung minggu..
Aku rase kalau laptop ni boleh cakap,
dah lama dh die gtau, " Hoi, boleh tak tolong shut down aku. Stress lama2 tengok muka ko je"
Agak nya macam tu la kot..hoho

Ini la rutin aku..
Jom terjah ................

Pagi

tengah hari

petang

malam
Bila dah seharian menghadap laptop
ini lah jadinya
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Zombi kampung pisang UPM

Pedih gila mata lama lama menghadap laptop.
Dah la rabun.
Bertambah2 la power rabun aku nanti.
Lepas ni kang kene pakai spek mata yang kanta tebal.
uuuuww,,,x mau....huhuhu


huduh kan lukisan aku...hakhak



23 comments:

fuzore said...

macam ni kene la tambah skit aktiviti luar so x de la asik kat depan laptop je kan.. :D

Rapunzeel Cikilolo said...

hehehe. aku bru sekejap mak aku dah bebel. mcm mane?

amranaiman said...

hari2 duduk dpn latop haha :D same la kite

fierul said...

hahaha nti rosak mata dok mngadap je .. hehe

LaLa mhdnor said...

bahaya taw dok ngadap lappy lama2 :)

nur anis said...

perghhh..dah pandai melukis..

teha said...

hahahha ! tido2 ~

Nurmujahidah Ismail said...

aish,, ada iras2 muja je,,

Nurmujahidah Ismail said...

entry tu sebenarnya untuk some1 muja tu,, gaduh sebab bersih,, bengom je,, orang dah cakap jangan cakap pasal politik,,, sekrang dah bermasam muka,, grrr,, nk marah tol rasa kat ati ni,,, :'(

Jo-Blogger said...

tula baik duk umah dr g bersih tu..bkn dpt apa pom

Mesyhta Beto said...

kena kurangkanlah tuh..haha

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Azee..terima kasih ke blog k.atie ya.
Cantik doodle tu...tp kdg2 dok depan laptop mmg lekaaaaa :D

Nyamuk Terbang said...

kuar rumah jln2 la

Sis AI said...

Perghh.. Sis kna jaga mata tu elok2.. Sy yg duk mngadap pun kdang2 rsa pedih gila.. Tkut je rosakkn mta.. Hrap2 lpas ni klu jadual pack, sy nk larikn diri drpada pc ni, haha!

penyuluh perikanan said...

hai kawan saya suka blog ini dan follow 182, pleas follow back
ditunggu di penyuluh perikanan
jangan lupa ditunggu komentar kawan,terima kasih

-SUPERGIRL- said...

same lah kite ! hehe

hazfee said...

kesian mata n laptop tu kurag rehat.hahaha. bawa2 tido ye :P

Myra Azraff said...

<--rabun,okey sama xD
tapi bila lama2 mengadap lappy mmg pening kepala..adeh..(╯°□°)╯┬──┬

CiK FizA said...

haishhh. seram ! hahaha

chemay said...

farm frenzy?
sangat cool okayyyy
give me 5!
hehe
:P

FEDO said...

He2.Serupa la. Tpi skg sa byk tdr. Panat..

nuyui a.k.a miss YUI said...

makin cntik doodle nya..cute2!

Miera | Hayatz said...

Haha. sama laa kita :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura