Thursday, 19 April 2012

beralih ke Yes


tadaaaaaaa.....
sekarang ni aku dah maju..
dah mampu ade broadband..kihkih
korang ade??
hoho...mesti lah korang ade kan...aku je lambat..huh

sebelum ni pakai wifi kolej je.
pergh,lembab macam siput..(ngehh,,dulu boleh je aku gune walopon lambat)
kalo blog tuh,,boleh la bukak ag..
kalo facebook,,ade ke loading sekerat jalan je..hampeh.

Lepas pikir panjang,,tergerak la jugak nak beli.
orang kate yes ni laju.
Aku ni dah la mudah terpengaruh..haha
dengan sukarela nya,,aku pon pilih la si yes ni.
aku amek pakej paling murah je.
48 hinggit sebulan..
kalau aku rase sesak2 nak bayar,,sape nak..??
amek la,,tapi sambung bayar eh..ngeeee

dan sekarang aku boleh online dengan bahagiaaaaa.....^__^

8 comments:

Siti Hajar Noh said...

makin giat la akak berpesbuk lepas ni..hehe

Siti Hajar Noh said...

akak di tag

http://hajarhawa.blogspot.com/2012/04/assalamualaikum-pagi-20-april-2012.html

CikNana said...

murah le tue 48..tp sy punya lg murah.25 je sebulan.hihihihihi..selamat beronline selalu.he

nur anis said...

orang kaya lah katakan...haha

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah,makin beshla on9 kan..hihi

fuzore said...

yes guna 4G patut laju tp kalau sesak line dia mesti speed drop giler2

Puan Besar Shag Yahaya said...

Shag dulu duduk kat kolej, tak beli pung broadband ni. Malas sebab bukan kaki online. Blog pun update 2 kali seminggu. Haha :D

Skrg happy lah sebab ulang alik ke kampus.

Miss uCu said...

salam ukhwah:) wah ...slmt brblogg n berFb la ye:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura