Tuesday, 24 April 2012

Follow orang pon ade limit??

ok fine..
Aku baru tau rupenya yang si blog kesayangan aku ni ade jugak limitnye..
limit untuk mengfollow orang..
terhad untuk 300 orang je aku leh follow..
Ape la...ade ke bagi limit2..


bile aku tekan button follow tu,,(dekat blog orang lain la)
Keluar macam biasa,, (dah follow la)
Tapi bile tekan balik kat button follow orang yang aku follow tadi tuh,,
keluar balik pop out windows yang aku belum follow..

Ape lagi,,pakcik google la..
aku ni memang sayang sangat ngan pakcik angkat aku tuh..
dan baru la aku tau, yang follow menfollow ni limit sampai 300 je..
Bile aku tengok jumlah orang y aku follow,,
Yes..sudah 300..
+_____+

Dan ..dengan pakcik google lagi,,aku try cari macam mana nak mengatasinya..chewah..
Yela,,takkan aku nak unfollow korang2..
X leh2..Korang kan follower tercinta aku..
kuikui..

godek punye godek,,aku dah jumpe jalan nye...
tadaaaaa...


rupenye,,,boleh kalau nak follow gune macam dalam gambar kat atas tu..
boleh la nak follow seberapa banyak y bolehh
Jangan gelak kat aku,,aku x tau,,
hohohoho...

9 comments:

Syasya Johan said...

baru nak bagi tahu takpe dah tahu..good job sis :D
itu pentingnye widget tu lemah kalau tengok ramai yang pakai tumblr button =.=

si kiut lavender said...

hihihihi...

kita tak taw pun sal nih sebab xpernah jadi kat diri sendiri..:)

Masz Sidek said...

sy dulu pun tak tahu gak...

sbb tu pentingnya widget follower cam gambar tu...

kalau button ala2 tumblr tu... sy memang dah tak leh follow lagi...

CikMunBlogger said...

hehe , mun pun ade masalah nie . sampai sekarang .
onde day , awak akan ade masalah na follow blogskin user yang ta de follower widget . hehe :p

Azee Hana said...

tu la,,apesal la ade limit kan..kalau nak limit pon,,buat la 3000 ke..haha

uncHa said...

hehe done follooowww :)

teha said...

hahaa ! xpe2.. aslkan tahu jugak kan :)

nur_za said...

hoho...bkn kamu sorang je..nur pun pnh juga..ngee..jadi macam tu..lama2 baru tahu
mai komen entry bru nur

fArAh kUchEnGg said...

eh, eh .. kite pon x twu. macehh for da info ya.. hek3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura