Tuesday, 17 April 2012

Beralih ke novel cinta la pulak,,

Test lambat ag, nak study memang x nak la.
Selagi belum minggu pekse, jangan harap la nak study ye.
kecuali buat assigment, memang wajib.
tapi itupon,kalo esok nak hanta, malam ni baru buat..hehe

Sekarang ni,aku tengah terpasang mood membaca novel cintaaaaaaaa....uuwww
                     O__________o

Selalu aku baca novel2 Ramlee Awang Mursyid. memang aku minat die habis lah.
"Abang ramlee awang mursyid,,nak sign boleh...?? " hehe


Ni adalah antara koleksi novel2 dia. Yang ni je ade kat aku sekarang, yang lain semua dekat rumah. Takkan nak bawak semua novel kat UPM pulak. habis la kosong rak buku kat umah nanti. Nak pinjam??heee



Haa,,ini la novel cinta yang aku tengah baca sekarang. tapi, bukan novel aku pon. Sori la korang, x leh nak bagi pinjam. Heee..

Dah lama dah aku memang x menghadap novel cintan cintun ni.
Seingat aku, time sekolah menengah y tengah addicted baca novel2 cinta.
Dulu dok asrama, novel pon kene baca sorok2. 
Siap balut dengan kertas putih, and then tulis "Kamus". mesti korang pernah wt camtu gak kan..haha
kang sportcheck kene rampas, abis la. dah la novel pinjam2 kawan punye.
nak beli sendiri memang x la. X de duit . Kurang duit je,biasa la budak sekolah...^__^


11 comments:

coklat susu said...

sis cuba baca novel kontrak cinta..best~ ;)

coklat susu said...

sis cuba baca novel kontrak cinta..best~ ;)

Masz Sidek said...

sy pun ada baca novel RAM ni... novel ttg Laksamana Sunan tu.. semua sy ada... memang best...

Novel Akhir Sebuah Cinta tu pun best gak... ada kesimbungan novel tu... Hingga ke Akhirnya... tu lagi best...

SELAMAT MEMBACA... :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

dah alih mood ea..slmt mbc ya.

nur anis said...

hoit..sejak bila pulak novel-novel tu ada kat ko?

Siti Hajar Noh said...

novel terbitan jemari seni best tau... hehe

ejulz said...

suka buku ramlee awang murshid.. sya ada novel semangat hutan n tobiruo terakhir.. 2 novel ni citer bersambung kan?

ejulz tag azee.. :)

http://kampung-kameq.blogspot.com/2012/04/jom-join-1st-giveaway-from.html

Anis Azmee said...

best erk ramlee awang mursyid punye novel?

anis tak pernah bace ^_^penulisan dia..

mirmashi94 said...

erk . x minat pom ramlee awang mursyid . hehe :D . kadang kadang cerita die terlalu complicated . suka hlovate ! :)

teha said...

dh lame xbce novel.. haihh !

AiSyA LiEzA said...

sy suka gax novel RAM... best!! hehehe.. novel cinta pun saya layan je.. sehari je baca,,, kekekeek =p=p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura