Saturday, 21 April 2012

doodle pertama,,aku buat sendiri taw..

Aku tau korang mesti pandai buat doodle kan.
Lambat la aku ni.
Aku baru je belajar wat doodle ni.
Tengok orang lain buat,macam cantik2 je
---jeles---

Atas bantuan tutorial dari wanhazel
Aku pon start la nak try.
Guna Adobe illustrator je
Adobe photoshop x de la, try download,,x boleh pon..
hoho

jadi,,terhasil satu ciptaan aku..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

lalalalalalalalalalala....

jangan ngutuk taw,,,nanti x de mood nak buat lagi...heeee


18 comments:

coklat susu said...

cantik lah sis ;)

Wan_hazel said...

comel sangat..kenpa doodle macma nak nangis nie..alolo..jgn nangis..

CiK FizA said...

comel sangat la syg~ hahaha. lucu bila wanhazel ckap doodle cm nak nangis. hee. Btw, seyes sgt comel :DD

Keep it up ! Gud luck sayang ! ^^

CIK JATT said...

cute. akak lagi ketinggalan, memang tak tau nak buat pun:)

mirmashi94 said...

lawa ! nanti second doodle mesti lagi lawa . okayy , jeles . nak belajar jugakk . hehe ^^

nur anis said...

woit..buruk..hakhak..apa tu butang-butang merah..haha...punya lama ko khusyuk malam tadi, buat ni rupanya..

Bun-Bun-Reyn-Pyon~ said...

awakk awakk , buat kan lerrr kita satu , leyh ?

#jelesz2, tak de bakat . hik

teha said...

comel !

zatiey said...

comey lah tu..at least dh pernah buat dodol sndiri..zatiey ni langsung xpnh buat..hehehe

chemay said...

comeyyyyy!
:)

Miss uCu said...

comel la:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh, ok sgt ni..comel pa!

CikFi said...

anda ditag : http://hatinufid.blogspot.com/2012/04/1st-giveaway-by-syakilla-syed-alwi.html

FEDO said...

Kalau mkanan punya cerita...Slurp.He2

zOeY zAu YaH said...

comel ;)

Edy Fee said...

comel doodle..heheheh
wat byk2

lisa said...

buat pakai apa ni? comel! nak satu boleh? hhehehehehe :DD

Mk Syahir said...

cute-cute je..ce buat 1 untuk saye =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura