Monday, 16 April 2012

Stress naik KTM

Alisahnya ini semalam punye cerita..
hari ni,baru sempat nak mengupdate..

Macam biasa la..
kalau nak balik upm kene la naik bas sampai pudu..
Lepas naik bas,kene la naik KTM dekat bandar tasik selatan

Dasyat gile la naik KTM..
Dah la hari ahad..
Ramainya lah orang dok menunggu..
Aku pon tunggu la..
seat dah penuh pulak..
X dapat nak duduk..huhu

30 minit kemudian.
Datang la satu tren
Yahhhh,,aku pon dengan pantasnya,,pergi la dekat pintu tren tuh
Ai,,aku ingat aku paling cepat.
Rupenya,berlonggok dah manusia2 nak tggu masuk
Dan,akhirnya aku x dapat la nak masuk sebab kepadatan yang terlampau sangat.

Terpaksa la aku tunggu tren lain datang
Dekat 45 minit kot..gile stress..

ni lah yang aku x suke betul dengan KTM
banyak betul hal
nak tunggu tu bukan main lama
Bila dah datang, nak berebut,satu hal pulak
bila dah dapat masuk,nak bernafas pon susah..pergh,,sesak...

Bukan pe,,sebenarnya aku dah berzaman x naik KTM tuh.
selalu ade orang amik je..hehehe

p/s: gambar berebut2 x sempat nak amik. sebab kalo aku amik,terlepas lagi la tren. huhu. X pasal2 berkampung pulak kat stesen komuter tuh. Agpon,mesti korang semua pon tau kan situasinya cemane..


10 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai..ciannya.. pasti tensen!

nur anis said...

kahkah..padan muka mirul tak ambik..

mirmashi94 said...

x tahu camana . hehe . x pernah naik pom tren KTM . hik3 :D

Teenager Housemaid said...

kalau weekends, memang tak sanggup nak naik apa2 public transport..sesak..

Masz Sidek said...

huhuhuhu... kesian nya... kalau selalu macam tu... mau lebih stress...

Hanis Azla said...

mmg stress kan naik komuter.. en.asben akak hari2 pergi kerja naik tren sbb malas nak drive.. mmg macam tulah keadaannya hari2.. sampaikan dia pun naik muak nak mengeluh.. hadap sajalah jawabnya..

Sarah Mohd Saleh said...

kesiannnnn bese letewwww ari aahd pnuh org,sabo je laa labuuuu

Rapunzeel Cikilolo said...

tau takpe. kalo dekat peak station memang mcm tu la gayenye. tak sanggup bersabar kot!

Puan Besar Shag Yahaya said...

Dah lama tak merasa KTM. HAHA :D

AiSyA LiEzA said...

err.. saya y baca pun tension.. awk lagi lah.. hehehh.. >.<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura