Wednesday, 2 May 2012

Dilanda vampires

Hai korang..
Tengah buat ape tu???
Buzy ke....terima kasih la sudi singgah baca kat blog aku..
aku appreciate sangat..
Tanpa korang,sapa lah aku kat dunia blog ni..
sudah sudah,poyosss

bukan tu aku nak cerita..
Aku nak cerita passal vampire....hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...bunyi mengilai..
sebab sekarang ni ,aku tengah dilanda fenomena vampires.



Hensem gile ah mamat vampire ni..
Falling in love pulak
Yang aku tengah tengok sekarang ni,cerita vampire diaries.
Memang addicted habis lah.
Mesti ade antara korang pernah tengok kan.

Dah la ada 3 season,
Hamek kaw.....
bersengkang mata lagi la jawab nya azee oii

memng complicated sangat cite ni,,
Datuk nenek moyang segala bagai vampires la kuar..
Bukan takat vampire,,witch,,wolf pon ade..
nasib baik hantu pocong,toyol,semua x kuar..haha

Tengok movie laju je,,
kalau ada keluar exam pasal salasilah vampire,
memang A +++++ lah rasanya..haha

Cuba kalau baca lecture note berulang2 kali pon,,
belum tentu aku dapat jawab..hoho
+_______+

minggu depan ade test....
Tido pon keliling nota....



15 comments:

Siti Hajar Noh said...

wooohooo...vampire diaries...hehe

Rann said...

ngeee~~ tak suko citer bempaiyer nehh. >_< hahak

amranaiman said...

bahaya vampire hemsem2 ni.. nanti rela digigit .. :P

zOeY zAu YaH said...

kalau vampire je mesti hensem2 kan hihi

Ratu Lissa said...

suka tgk vampire diaries jugak ^^ huhu

jaakechik said...

tgk vampire nak, suh baca nota x mau! hehe...teringat plak masa blajar2 dulu2 gini lah jugak!

teha said...

suke laki tu ! hee :)

FEDO said...

Haha. Sekali sekala bah. Ok bah sekadar hiburan.Tapi bygkan kat luar umah azee ada vampire. Hahaha.Jangan lupa panggil power ranger ye.Hehe2

Ira Nira said...

lau ensem cmni xkisah lau vampire pn kan heee =)

Neijie said...

wowwww...tau tak...kite baru abis tengok vampire diaries season 2..skang ni kena tahan diri..utk tgk seaason 3..sebab tgh exam final..well..saya suka Damon, Jeremy n tyler..huuuhhuhuhuhu

yana halim said...

azee...vampire diaries adalah best. akak layan juga bila teringat masa tayang kat tv8. suka stefan dgn damon.

princess lieza said...

awak ni mcm ktela....:))ske tgk movie..tp bab2 bce...sume mls je...hahaha..:p

Syafiqah Othman said...

piqah tak penah lagi tengok2 cerita vempire ni..so tak tau la macam mna ..tapi degar2 macam best ja..takut nak cuba tgok..bukan takut apa.takkut trsangkut pulak nati..hahahha..hensem hero tu.. :D

ezyra daniel said...

hehe akk ske cte nie,adx ske twilight
haaa jum laa kte jd zombie sme2 haha

Pondok Usang said...

kalau tengok cite antu indon mesti seram kan.. sebab hantu dia sama macam hantu kat malaysia...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura