Thursday, 10 May 2012

Yes aku habis limit sudah,,


Ha,,,
nampak x kat atas tu..
Aku siap gariskan ag bagi korang nampak..

you have reached 100% of your plan's data quota..

Akhirnya, broadband yes aku habis jugak lah kota data sebanyak 1.5 Gb yang sangat kecik..huhu
2 minggu lebih je kot aku guna,, dah sampai notis..hoho

Nak kata aku ni pengguna internet tegar,,
ermmm,,macam ya x berapa la sangat aku rasa
download2, youtube,,jarang sekali..
tapi cepat pulak la habis data

Kecik sangat eh 1.5 Gb tuh?
nak beli y banyak Gb,
Kurang berkemampuan la pulak.
Kene paham, student.
Banyak lagi tanggungan ..haha

Nasib baik la, dah abis data pon, boleh la online.
X lembab sangat la.
Laju la lagi dari line wireless kat kolej aku y macam siput baby nih..
Boleh la bukak blog kesayangan aku ni..hee


mood : zzZZZzzZZzzzZZzZzzZZzzzZZZZzzz



9 comments:

Rann said...

hohohh ..

Rapunzeel Cikilolo said...

good nite!

ezyra daniel said...

hehe sabar je lahh kan if line internet slow....

zOeY zAu YaH said...

kesiannya mesti terseksa mcm ni kan..nk on9 pun skt hati kan haha..

nuyui a.k.a miss YUI said...

suhla anis belik yg 3 gb lak..jd kakak yg lbh bek..ihihih.

Teenager Housemaid said...

huhu..
1.5 memang sikit, jap je habis...

Ieyza Afieyna said...

ieyza pkai yg unlimited youth package tu.. smpai 5GB kowt.

ciksukaberangan said...

Haha. Nasib baik boleh on9 lagi~

fizz said...

Salam,

Juz nak share…unlimited ur broadband quota, HANYA RM5.00 SAHAJA… walau quota dah abis tapi still leh surf internet dengan lajuuunye..hehe, nak tau leh tgk kat sini….http://tinyurl.com/unlimitedbroadband

“SHARING IS CARING”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura