Thursday, 31 May 2012

Aku pegi Terengganu la.....

Hai readers...^____^
Dekat entri aku lepas ,aku ade cakap kan yang aku nak g bercuti kat terengganu..
Dah 4 ari after aku balik, baru la aku sempat nak update entri tengganu ni.

Banyak jugak aku bershopping..
Tu la,,korang x nak pesan ape2 kat aku..
Kalau x, boleh aku bawak balik penyu sekor ke kat korang buat souvenier..
^____^

Aku malas nak tulis panjang2..
Jom layan gambar..
Mesti korang lagi suka tengok gambar dari baca kan..
Cakap jujur,,jangan tipu2...
hohoho

dekat depan banglo tempat penginapan kiteorang
X main2 la chalet2..
Hambek banglo sebijik...

Lepas lawat muzium
Ingat time sekolah2 dulu je lawat muzium
Dah besar2 ni pon lawat ag..
hadoiii,,,

Naik bot..
Sape yang naik ni,,bawak payung ye..
Sebab tempias air..hoho..over lak

Berlatar belakang masjid kristal..
Gedik x siap berkipas bagai..
Panas gile negeri tengganu..
hihihi

Yang ni dekat dalam taman monumen..
Kat sini keje bergambar je..

Oi azee,,muka kaw lagi..
Sukati la,,blog aku..
+____+
Kat sini pon dekat dalam taman monumen jugak.


p/s:
esok nak pergi melaka pulak..
Harap jangan jeles ye..hehehe
tak sedar diri aku ni,,final exam dah nak dekat..huwaaaaa







24 comments:

CiK FizA said...

Wahhh~ bestnya g jalan2 ganu ! Nak ikutttt. Ngee :DD

Cinta Misteri said...

Best erk. Tanya leh? Sewa bangalore tu baper erk?

MissNick said...

jom ke kelantan plak hehe...

Princess Feyqa said...

wewit berjalan2 dia ni :D

ejulz said...

seronok dpt jln2.. bila la dpt pergi bercuti ni.. hehe

Si Jagung said...

wah..da sampai teganu kita..bila la saya nak sampai sana..uhuhu

ir yien 9897 said...

best nyer dapat jalan2 ngn kawan..

yien pernah sekali jerk pergi masjid kristal..itu pun time dier baru siap..

mesti makin cantik kan.. :)

Cinta Misteri said...

Gambo yg akhir paling tk thn.

Sheila Eiman said...

besttt nyer terengganu..
oppss, picture yang terakhir tuhh,,
comel lahh..
hehehhe

amranaiman said...

waa g ganu.. nananana ganu kite :D

SaddLone said...

untunglah dapat cuti2 sakan..

untunglahh..aku jugak kat sini ngn kerja bertimbun2..javascript:void(0)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

seronoknya jalan2 ganu.. hati2 jalan pergi melaka =)

ikaa sharin said...

awk , kalau dtg melaka , jgn lupa singgah rumah saya :D

#hye tuan tanah , jemput singgah blog saya . ada gossip pasal 'myfirstime' :p

NUR AYNIE said...

best nye g tripppp...=)

BP Boy said...

aiseyh.. terlepas peluang nak dpt bela penyu..
takpe la, ni nak gi melake kan?? kirim pelanduk sekor dua boleh?? haha

Zul De Alexis said...

wah bestna..tempat pon menarik tengok..^^

jaakechik said...

nape x mai kelantan? nanti boleh jumpa jaa..hik..hik...

SP (spudinpunya) said...

okey lah tu azee...haa..SP dah isikan banner Azee..jadi, bila nak isi banner SP ni ? hehe..semoga kita jadi rakan blogger terbaik sampai berjaya

Cik Yatt said...

dah 2 tahun tak pi tregganu

tirahzairi said...

mne buah tgn utk tirah ??? hihihi

Didin Supriatna said...

salam kenal..

chemay said...

wah wahhh.
yang ;last tu dengan siapaaaaa??
:P

jaakechik said...

jaa datang nk mintak ole-ole pulak ni...hahahhaa....

Myra Amira said...

Hy..., Thanks sbb sudi join pre loved item.. maaf sebb lewat umumkan nama-nama bertuah... Btw, TAHNIAH sebab anda salah seorang yang bertuah... untuk tebus hadiah, email kan nama penuh, alamat and nombor hp kat email ni : myra.amira1912@yahoo.com ... tq sekali lagi :)



love: diari comel saya :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura