Friday, 11 May 2012

baby pon dah pandai order kat kedai..

kecik kecik dah pandai nak mengorder makanan kat waiter tuh..
Tika tika...
geram nengok nya..

patut la badan debab,,
Order pon ayam besor kedabaq..haha

jum layan gambar anak buah aku sorang ni..
^___^


  Amboi daddy,,tunjuk ayam yang besor ye..


kusyuk tu ,,
agak nye tengah pikir kot,,
"nak ke x nak,,nak ke x nak..nak la..daddy yang bayo,,bukan aku.."



"auntie,,bagi ayam ni seketul, x nak spicy ye,,saya baby ag,,mane boleh makan pedas"

rindu pulak kat tika...heeeeee

13 comments:

nur anis said...

tika ngade..gigit kang..huhu

❤farahin izzati❤ said...

amboii, kecik2x dh pndai order, haha, comill nyerr

aisyah humaira (syah) said...

comelnye.... ske budak baye2 mcm nih.. geram klau nmpak nak jer usik2 dia dukong2 dia huhuhu

Ratu Lissa said...

alolo tomeinyer.. hehe.. kecik2 lagi dah pandai order.. mentang2 lah daddy dia yang bayoo , hehe

ezyra daniel said...

chomeyyy nye babe niehh!!!aishhhh ase nak ggt jer hahaha

Norasiah Nasir said...

rasa nak geget pipi bum-bum dia tu

Rtp Farra Arisha said...

o'my tika so chubby but still cute!

si kiut lavender said...

hahah..

alahai....

tenang jerk hati bila kita layan budak2 taw..:)

zOeY zAu YaH said...

tembamnya dia...

Azhafizah[フィザ] said...

pandainya..tengok tengok je la kan..nampak sedap..order je..hihi

Nurul Husna Mohd Hassan said...

amboi hana mustika... =)

chemay said...

tembammm!
comel sangatttt!
<3

ciksukaberangan said...

Eeii. Comelnye!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura