Friday, 18 May 2012

Aku meniru time test..

Assalamualaikum & selamat pagi kengkawan..

Dah lama gila pulak rasenye x buat entry baru ni. Last aku buat pon, jumaat lepas..
Lama kan. Dah seminggu dah. Kalo roti ni, dah expired date tambah hadiah kulat lagi. huhu

Minggu lepas aku ade test 2. Sebab tu la x boleh nak pikir idea ape nak goreng kat blog aku ni.
Memang hampeh gile la aku jawab test. Susah gile nak mati la.


sumber pokcik google
Biasanya kalau test, gambar kat atas tu aku apply untuk soalan MCQ je 
Jahat x.....heeeee.....
Nak tiru soalan MCQ tu senang sikit,
Panjangkan leher, tengok kertas omr kawan sebelah.
Memang clear n clear nampak jawapan tu.
Tapi make sure duduk la sebelah budak2 yang selalu dapat highest dalam kelas..hii

Susah sangat la soalan.
Yang aku selalu tiru kawan sebelah tu bila exam immunology.
Memang x boleh blah soalan die.
2/40 je yang aku yakin memang betul jawapan tuh.(kalau buat sendiri la, hehe)

Subjek tu je taw aku tiru.
Satu subjek je.Yang lain aku buat sendiri.
Bersengkang mata aku hafal tau x..hoho

Subjek lain x leh tiru, sebab SAQ
Cemana nak tiru orang sebelah.
Tak nampak pon, sebab tulisan kecik. Kalau yang MCQ tu, boleh la nampak. lorek2 je.
Yang ni memang x la. Kalau x dapat jawab pon, terpaksa la kosong kan je jawapan.
Pasrah


p/s: kawan-kawan yang aku sayang,,rajin2 la klik nuffnag n churp2 aku...huhuhu






19 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kadang2 akak siap discuss jawapan lagi. hik3.

nur anis said...

hoi..tiru..

Azhafizah[フィザ] said...

tak berani nak tiru..dok panjangkan leher pun xdpt tgk..hihi

jaakechik said...

tapi ikut pgalaman jaa masa skolah dulu, duk sebelah org pandai ni, bt rugi aje, diorang takmo bagi kita tiru....kedekut wooo diorang!

jaakechik said...

tapi ikut pgalaman jaa masa skolah dulu, duk sebelah org pandai ni, bt rugi aje, diorang takmo bagi kita tiru....kedekut wooo diorang!

cendol said...

Cikgu !! tengok ni ade orang tiru !! HAHA

Bidadari Besi said...

Masa form one kann, pernah main tukar kertas pekse dengan kawan sebelah, lepas tu salin jawapan dia. Heehe. Tapi ni dah form 5, so dah tak buat lahhhh

Norasiah Nasir said...

dasyat lah..dah mcm mesin photostat dan..mesti ada sinaran scan mata tu..hehehhhee...

dah klik dah nuffnag....nnt dpt cewk bahagi 2 tau...hehehhee

:)

KorN said...

sy gtau lect awk yg awk tiru.. haha

Rtp Farra Arisha said...

HAHAHAHAHA

tirahzairi said...

tirah pon pnah tiru...hehehe...rahsia2..hehe

Ratu Lissa said...

hehe , saya pernah ternampak kertas OMR kawan depan . time tgh amati jawapan dia , cikgu berdehem . ghopernya cikgu kat belakang ! muehehe ;p

Ratu Lissa said...

hehe , saya pernah ternampak kertas OMR kawan depan . time tgh amati jawapan dia , cikgu berdehem . ghopernya cikgu kat belakang ! muehehe ;p

ejulz said...

hahaha.. ape2 pun gud luck ek.. :)

Sally Yatiey said...

Untungnya dapat tiru. Kalau saya tak berani nak tiru2 ni :D hehee

ciksukaberangan said...

Tak baik tiru. Tak berkat nanti. Usaha sendiri. Moga Allah permudahkan. Chaiyok2! Hehe.

teha said...

berani nyaa.. ahhaha !

sis92 said...

bahaya ni..nt kantoi parah nk jawab..hehe

Amalina Ulya said...

opsss !

msti masa tiru buat muka cool je tp hati takut . hohoo .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura