Sunday, 20 May 2012

Kedai baju dekat downtown mines terbakar

Selamat pagi,,,,

Pagi-pagi,,benda pertama yang aku tengok laptop.
Blog ngn Facebook benda pertama y bukak kalo online.
Dulu tyme x de blog, facebook je la.
sampai dah jemu x tau nak buat ape dekat facebook
Scroll je la home tu sampai ke bawah bace status.
Silent reader..
hohoho

Semalam lagi aku nak update entry ni.
Tapi penyakit datang.
macam bese la, malassssssss....+__+

Malam kelmarin, aku ngn housemate2 ku y tercinta pegi la jalan2.
Kiteorang pegi downtown mines je.
Dekat.
Teringin nak makan steambot yang secucuk singgit tu.
Tu je motif g downtown..

Sampai sampai kat sane, 
nampak dua bijik lori bomba kat depan pintu masuk downtown tu.
Kawan aku siap takut ag nak masuk downtown,
sebab ingat ular terlepas ke..
haha,,boleh pulak ular sesat eh..

Tapi bukan ular la..
Aku pon masuk la.
Rupa rupanya ada satu kedai jual baju terbakar
Habis hangus, tinggal rangka je.
Baju-baju bersepah kat lantai.

time aku datang tu, aku rasa bomba baru je lepas sembur kot.
sebab ade air2 lagi dekat lantai.




beberapa gambar sempat aku ambik yang x berapa nak kualiti..

Mesti banyak kerugian tuan kedai ni kan.
Punca kebakaran x tau.
Ritu x sempat nak temuramah orang2 kat situ.
^___^


p/s: geram gile tengok watak patrik.....(tengah tgok spongebob sambil online)

15 comments:

KorN said...

huh.. cane lah agak ny leh terbakar...

Teenager Housemaid said...

kesiannya...

Rapunzeel Cikilolo said...

siannye owner kedai ni...

Ira Nira said...

kesian tn kdai 2...xpe2 doa dia lbih murah rzeki lg pahni..

Ratu Lissa said...

alahai.. kesian dia.. yup , betul tu.. mesti dia rugi kan..

Ratu Lissa said...

alahai.. kesian dia.. yup , betul tu.. mesti dia rugi kan..

Nora Karim said...

la... kesiannya... nak set up balik biz tu kena pikir duit lagi... simpati tuk tuan kedai...

chemay said...

lama tak gi shopping barang kat downtown tuuu,
dulu selalu pergi dengan encik bf.
skrang dah putus.
takde sape nakteman dahhh
T___T

Nor Amira said...

sy bersimpati ..camne leh terbakar 2 ?

jaakechik said...

simpati kt tuan kedai tu.
peminat spongebob ke?
jaa minat detective conan.
haha.

mirmashi94 said...

woo. x pernah ag terjumpa bomba on duty, dan actual kebakaran. fuhh~

nuyui a.k.a miss YUI said...

simpati dgn kejadian itu.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

rasa simpati. insya Allah ada rezeki lain nanti.

~~oOpEt~~ said...

mcam mna la owner tu eh.. agak2 dpt pampasan x?

si kiut lavender said...

larh...
camnalah leh terbakarnya tuh

dan larhh again..

update entry sambil tgk spongebob udak nih..hekhek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura