Thursday, 2 August 2012

Olimpik 2012

Olimpik Olimpik..
Semua orang mesti ramai yang tengok kan..
tapi pakat ramai2 tengok kat tv je la, nak pergi tengok life kat nun di sana..emmmmm,gigit jari je..huhu
Kalau ade sesape nak bagi tiket free g london,,wahhhhhh..ade x???
ngeeee


Tengok pembukaan hari tu, seriously sangat gempak.
Tengok la buat kat mane, malu la kalau x gempak kan..

Bila lah Malaysia nak dapat pingat..
Menunggu dengan sabar ye..
Aku tengok olimpik kalau ade tayang pasukan Malaysia main je..hihi..
Yang lain x layan..kihkih..

Yang paling aku layan macam terjun papan anjal ke, terjun berirama ke, ,^__^
Nampaknya x de rezeki buat Malaysia untuk memenangi sebarang pingat LAGI..
Highlight kat lagi tu ye,, sebab mungkin lepas ni ade rezeki..
mana tau..I'Allah..
^__^


10 comments:

putryteya said...

haha , tengok jugak Olimpik , teya suka acara renang .

jaakechik said...

jaa xsuka sukan2 bagai ni..hehehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

xtgk pembukaan..hihi..
suka gak bab kat kolam renang..hihi.

ros_reeza said...

salam perkenalan :)

Ros singgah sini.. selamat berpuasa ye..

minay tengok2 sukan ni.. badminton!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

suka gimrama :)

miss ice said...

haha...same la azee...ice pn suke tgk yg berirama2 tu je...heee

Mia Meymi said...

huhu..mia tak minat sgt sukan2 ni....adeh

SP (spudinpunya) said...

hehe...saya suka ...Lee chong wei !! yeahh !

-meeSUPERGIRL- said...

mlm neh lee chong weiiiiiiiii ...

Fikri said...

Dia pny pmbukaan mmg gempak. Tp skrg ni heboh pasal pmbukaan olimpik ada unsur2 freemanson bagai.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura