Thursday, 16 August 2012

PM bagi aku kad raya


Semalam aku dapat lagi kad raya..kad raya yang ke tiga,,Setelah kakak blogger tersayang bagi kad raya kat aku..Thanks to Yui n Kak Husna..Dah lama x dapat kad raya..Dulu time sekolah rajin la dapat..Zaman2 tengah femes kad raya..Sekarang semua nye pakai jari je..SMS ataupon internet.


ni dari kakak manis yui


ni pulak dari kakak tomey kak husna..

^____^

Tengok sampul,ada cop Jabatan Perdana menteri..Bukak2 terpampang gambar Najib..wah,,aku dapat kad raya dari Perdana Menteri..Korang ada???heee

Pelik jugak cam mana boleh dapat..Nak kata aku orang kuat UMNO,,daftar undi pon belum lagi..haha


dari perdana menteri khas tuk aku..kihkih..
bangga siottt..^______^..hehehe


19 comments:

Kesuma Angsana said...

seronoklah dpt kad raya

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nape akak tak dapat dari PM ni? hihi

selamat hari raya azee :)

p/s : kalau akak jalan2 rumah kakak kat tg.karang, leh la p rumah azee :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi..dari pm tu..jeles2!!

are_lin@yu said...

wahh nak suh mengundi kot ni..hihi

p/s:dear,salam aidilfitri,ampun maaf dipinta ya..hehe

khairul said...

thn ni satu kad raya pon x dpt ..maklumlah x femes ..btw ..sy dh folo Azee tau
http://gilamodified.blogspot.com

Sally Yatiey said...

Bestnya dapat banyak kad raya :D macam mana blh dpt kad raya dari PM ni? hehe

teha said...

wahh ! untung laa die.. hee :)

ayut said...

wah...dr PM la.best yer.hihi :)

-meeSUPERGIRL- said...

wahhh .. mybe sesetengah org je dpt ..

Fikri said...

Satuu... Malaysia! Haha..





p/s: pnah dpt kad raya dari Agong. Belive it or not? Belive it :D

CikMunBlogger said...

wah ! tahniah lah dapat kad raya . mun tak taw lah dapat ke tak . hehe

Ahmad Roqib said...

bagus.....

FOLLOW BLOG ANE YAH ... ANE DAH FOLLOW BLOG INI

FarhaNezam said...

untunglaa dpt kad raya.. jelly tengok huhu..

Nurmujahidah Ismail said...

wah,,,, muja yang kuat biru ni pun tak dapat tau,, untung,, and bertuah,, :D

Cik Yatt said...

dpt gak kad raya dri pm tu..huihui

Plug Mapuh said...

nk kad ryerr.... :p

najmi^^ said...

nak satu ang pow! hoho.Happy Eid

Sayidah Nafisah Ruslan said...

wuish.. untunglah..

saya dapat sms raye je dari menteri besar n9.. hehe.. dah advance..haha

C!k said...

wah2 jelesnyer..hehe nak jugakkk..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura