Monday, 2 July 2012

Misteri kehilangan telur..

Semalam,,bapak aku bukak la cite..
Adik aku ade tepon..
Adik aku tu tengah belajar dekat UITM kuala pilah..
Tapi duk rumah sewa ngan kawan-kawan
Sebab kene buang hostel..
X cukup merit la tuh..
hahaha

Die cerita la,,setiap malam mesti ade sebijik telur dekat umah sewa dieorang tu hilang..
Yang menjadi misterinye,,
Pengambil telur tu ambik kulit telur and putih telur je..
Yang kuning telur tinggal..
Sarang telur pon x bukak,,
Dia just tebuk bahagian atas sarang telur tu,,
pastu amik sebijik..
Pastu esok nye,,tebuk lagi,,amik sebijik..

Aku suruh adik aku tu intai bile malam2..
baru la misteri boleh terjawab..
X nak pulak..
HIHIHIHIHI
^_______^



11 comments:

Norasiah Nasir said...

eh.. aku pun rasa mesteri je...bila baca..tak jadi nak beli telur..takut kena curik pulak mlm ni..

jeng..jeng....

sapa yg curik yek....???

Bidadari Besi said...

macam mane boleh hilang tu? O.o

Rapunzeel Cikilolo said...

org buat kek kot.. hehe

Nora Karim said...

suruh adik tu amik video then record.. tgk siapa yang curik.... ish... misteri ni...

BP Boy said...

misteri betol citer ni.. yg ambik tu manusia ke bukan manusia??
erk cuak la pulak mlm2 buta ni..

nuyui a.k.a miss YUI said...

aih..bior benor ni..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nak buat masker la tu :)

Zeti.Halim said...

wah... ini kes mistik ni, boleh panggil uncle seekers dtg... hehehe

ஜ miss klanika ஜ said...

ada hantu telur ke dalam umah tue . pesen nk mencuri tp tak pro :3

tirahzairi said...

sensitip....huhuhu

..cik hana.. said...

uish...pandai pulak dia tak amik kuning telor...mesti yang amik tu sangat menjaga body sebab dia taw kuning telur kolestrol tinggi..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura