Friday, 27 July 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari Selangor


meh la pakat2 ramai ramai adik abang kakak makcik nenek tokwan join segmen ayu ni..
sape nak join boleh ke SINI

rakan tag

11 comments:

Edy Fee said...

saya blogger pahang.hahahaha

-meeSUPERGIRL- said...

good luck ! sy kelate mareyyyy :D

Awie Omar said...

Salam ramadhan. baru follow.

dari : awieomar.blogspot

p/s: nak tak join game top "BLOGGER" musim 3 ?

segala yang berkaitan pasal game ni boleh tinjau kat blog saya :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi..good luck azee.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

wiwit orang selangor ;)

nanti akak pos kad raya sekali dengan k.anis ye =)

are_lin@yu said...

selangor kt na,ayu pun selangor jgk..hehe..tq join segmen ayu..t ayu list kan ya ;-)

wan nurul hezrina said...

hye salam ramadhan..puasa tak?hehe
saya blogger melaka datang melawat=)salam knal kay dr segmen yg sama

http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

iena_gie said...

Dah follow sini juga.. jemput follow blog saya pula ye =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

dyabunga said...

dya dari selangor..=)
follow sini ye..

Ct Noraishah said...

salam....dtg atas segmen yg sama..:) Salam ramadhan..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html?zx=4cfc8f65d5981655

Bidadari Besi said...

kak, sorry tak sempat join :'(
masa tu syaa busy. syaa update blog tapi langsung tak sempat nak blogwalking. sorry ehh kak :'(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura