Thursday, 20 September 2012

nak tumpang tanya plizzzz...




boleh tak sesapa bagi tau kenapa blog aku bila bukak kat komputer lain jadi macam gmbar kat atas tuh..nampak tak yang belah kanan tu...yang aku tunjuk guna anak panah tuh...besor kedabak dah arrow aku buat..mesti sure nampaklah...hahah..

kotak bertindih2 atas tulisan...bloglist aku pon pnjng berjela je..salalu kat laptop aku elok je..x de jadi camtu..kalau scroll pon x berjlana lancar seperti biasa,,ha ,,macam mana tu..hii
korang bukak blog aku jadi macam tu x???cepat gtau....huhuhuhu...

ataupon komputer yang aku tengah guna sekarang ni mungkin gila..adakah???hahaha..

16 comments:

Yana Aina said...

ok jerk blog awk yana tgk. takda kotak bertindih ^^

:: Mrs.Eady :: said...

kat sini okey je rupe nyer :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok ja ni.. takde tindih apa..ke pasal mozila? huhu.

Norasiah Nasir said...

ok je..maybe internet tu lembab kot..saya pernah jugak kena..pastu refresh byk kali..then ok..

ayut said...

mgkn sbb web browser tu..ayut pon sepesen je...ada yg akn jd mcm tu...ad tak :)tp ayut bkak skrg ok je blog Azee :)

diera_nadiera ulalaaa~ said...

okeh jee diera tgk awk..xde pon kotak betindih ^__^ cantik jee..macam biase ^__^

Everything's Everythings said...

Actually bukan kt blog ni jer.. kebanyakkan kt blog2 lain yg gunakan scroll pun jadi begitu juga,
maybe sebab aku gunakan Internet explorer kot.. ataupun html scroll tu yg bermasalah..

TiranaAduka said...

salam kenal

~PILOT LOVER~ said...

azee kita tgk awak punye ok jew... tak ada mcm tu pun :)

miz ruha said...

nak komen juga..
okey aje blog azee~~

Crew Fathi said...

ok aja blog... hurm.. mungkin time tu loding lambat kot.. slow..

nur anis said...

komputer ko guna tu gila..haha

Bidadari Besi said...

Kak, syaa tengok okay je. Takde bertindih pun. Mungkin PC akak guna tu gila sikit tak? Heehe

jaakechik said...

jaa tgk ok jer ni, masalah lappy kot.

Isabel Diaz said...

tak de yg bertindih :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kat komputer akak ok je :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura