Sunday, 23 September 2012

Apa motif buat toilet x ada paip??


Kenapa toilet dekat times square x ade paip ye..
Kebanyakan nye memang x de paip..Dalam satu tandas tu,,ade satu je yang ade paip..Yang lain semua x de..
Okay la ade jugak yang ade paip..tapi satu je?????Kalau ramai orang,,x tahan nak ehem ehem,,cemana..

Ade jugak aku teliti betul2..Nak cari mana la sumber air dieorang sorok nih..Okay fine,,memang x ade..+____+
Bila ade cipta yang paip jenis pancut terus dari toilet tu,,x kisah lagi..Sebab sekurang kurang nya ade la sumber air tu walaupon x suka..ni tak,,just ade button flash je..
Tapi ramai jugak aku tengok orang keluar masuk je dekat toilet yang x ade sumber air tu..
musykil jugak la...hohoho

p/s: sakit tekak sebab semalam menjerit tengok Majlis Tunas Putra antara kolej2 kat UPM..yang penting kolej aku dapat no 2..Thumbs up to Kolej 17..hiiiii

15 comments:

c!kon!ech!c said...

paip dye kat dlm toilet to kot...hahahaha...mcm kat airport...LCCt n KLIA kot...hahahhaha

~PILOT LOVER~ said...

tak suka toilet yg tak ada paip..geli...huhu pernah dah masuk then tgk tak ada paip terus keluar balik..taubat nk masuk..hahha :)

Everything's Everythings said...

Hahah dia nak buat ala2 Jepun & China kot.. sebab depa guna tisu je dlm tandas =.="

Kasih Salina said...

adoiiii..kalo nak cite bab yang takde paip ni memang mengelikan..memang akak pun tak suka & benci..sama la kalo macam kat hotel yg mahal kebanyakan takde paip untuk kita basuh air kecil & air besar..entah,depa nak tiru gaya omputih kot..

jaakechik said...

nasib baik stkat di di kelantan belom ada tandas yg mcm tu... len kali bila masuk kena check dulu la kan. kena da ehem2...naya weii...

p/s : lawa la header baru..hikhik...

StuntWomanWho :) said...

macam tandas kat mid. pancut dr dlm lubang jamban tuh haa. hahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

haha, bw air sndiri la gtu.

ayut said...

mmg sgt motif klu gini...TS mmg kat semua toilet ke?ada gaya tak g TS ni nnt :D

Kesuma Angsana said...

betul tu, byk temapt yang KA Jumpa mcm ni sungguh seksa & menyusahkan

Syaifuddin Alias said...

hahaha..alaa cebok kan ada..huna je

Si Matatajam said...

Kak M pun mmg tension sangat Kalau toilet takdak paid ayaq...eeee..geli la guna tissue ja.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tak nak la p times square camni. hihi

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

haha bukan times square je dik... KLCC pon sama...

sangat xsuka!!!! huhu

amranaiman said...

nk jimat penggunaan air dlm bangunan.. byk dh shoppng complex xde air dlm tndsnya.. :P

Cik Chokie said...

Nasib sediakan tisu , daripada sediakan batu . haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura