Tuesday, 11 September 2012

Latihan Industri..Adoyai

Semalam dok kecoh2 sebelah umah aku ni pasal nak pilih hospital untuk latihan industri next year..
Semua dok berebut2 la nak tulis nama kat hospital mane...sebab 1 hospital just 3 hingga 5 orang je..

Aku pon dok belek2 x de ke hospital yang dekat2 dengan umah aku..
Okay fine x de...semua hospital2 besar je k..hospital kat umah aku tu kecik je,,setingkat..hoho
Dekat hospital serdang ade jugak kosong lagi..
Tapi.........
Tolong la,,,asyik ade kat serdang je.....nak keluar negeri lain boleh x...hihi

Cadang nya, aku ngn sorang housemate aku ni nak wat kat terengganu..lagipon,,umah die dekat je dengan hospital tu la..x de la seram sangat kan ,,ade kawan..
Tapi bila pikir balik,,pikir dok pikir,,jauh sangat la terengganu...bulan pose lak tu...homesick nanti cemana..huwaaa..

Dan amik la keputusan buat dekat hospital seremban..akak aku ade sorang dok PD..boleh la duk umah die ulang alik atau sewa umah dekat sebelah hospital tu je..ade x..
Kalau wat kat nogori,,x de la jauh sangat..leh balik bukak pose kat umah...itu je y ko pikir azi..haish

Dan ade satu lagi masalah yang sangat besar besar besar dan besar..
Serius x ready nak LI..bende haram aku belaja pon aku x tau..tu la main2 lagi tyme belaja...
+_______+




9 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

selamat berusaha la ye..

Everything's Everythings said...

Hahah ap salahnya jadi org ganu skjap kan? xD
Ap2 pun gd luck LI

Kesuma Angsana said...

all the best yer

jaakechik said...

mai la kat hospital di kelate ni plak...ekekeke

-meeSUPERGIRL- said...

mula2 terkejut tgk tajuk ..

latihan industr adoyai .

HAHA

Ain Najwa said...

Last2 pilih kt seremban erk..?? okeyla kt PD, boley mandi2 sekali tepi pantai lepas LI..ecehhhh..(^______^)..

nuyui a.k.a miss YUI said...

mai la ipoh..leh join..hihi.

Syaifuddin Alias said...

chaiyok3...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

meh la LI kat pahang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura