Tuesday, 18 September 2012

Beg bernilai RM 188,000

semalam siyes dalam satu hari boleh jalan satu kl..dari times square ke masjid india ke jalan tar ke sogo..
sampai melecet dah kaki aku..sob sob sob..ingat pakai kasut x melecet,,baik aku pakai selipar fav aku je..tapi dah buruk sangat..kalah selipar yang sesuai duduk di jamban..

Tengah jalan2 g times square, terlalu la satu kedai beg ni..memang lapang je lah x de orang pown..
Ntah macam mane terpanggil pulak nak tengok beg2 kat tepi cermin kedai tu..dari luar je la..x de makne nak masuk..
Ade satu beg tangan tu,,tengok kali pertama harga RM 188 hengget..
Tengok kali kedua RM 188,000 hengget aku habaq mai..terbeliak mata aku n the geng tengok..
Tak puas hati dok usya lagi la beg tu,,mata fokus tengok betul2...memang aku boleh nampak lagi la walaupon rabun dengan bantuan lens coklat aku...hii

RM 188,000 okay...tolonglah percaya..ini kisah benar...harga sebuah beg bersamaan dengan harga sebuah rumah..OMG..
Boleh tak aku nak tanye.. ade orang beli ke????
Mungkin orang yang memang bersepah2 duit dekat rumah yang siap buat frame gantung kat umah sampai tak tahu nak buat ape dah kot..
Takpe,,kalo x tau nak buat ape dengan duit tu,,boleh bagi aku,,aku terima seadanya...hiii


gambar selingan yang x ade kene mengena dengan beg..muka nak nangis sebab jenuh nak menghabiskan benda alah tubeli kat creepe 2u..sangat besar okeyh....kalau nak beli,,silalah share dengan kawan..jangan tamak haloba..hahaha

berjimba di kedai creepe 2u..



17 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

takde yg mahal lgke? hahah

Kesuma Angsana said...

alamak besaqnyer ! puas nak habiskan tu

piko ija said...

haha..amboi...g ts x ajak..heehe
nti piko beli..haha

nur anis said...

hoii.. jalan je keje..

Everything's Everythings said...

aiyoo mahalnya.. mungkin ad org yg beli tu, yg menabung dari kecil mungkin hak2 xD

Norasiah Nasir said...

boleh masuk kepala..benda apa tu..siyesss tak pernah tgk....



pssst : jgn bagtau org lain aku jakun benda tu..heheheee

ermmm...188,000...tgk tk dlm RM atau INDO RUPIAH kott..heheeeee

Nor Quraishia said...

mahal nyer. baik beli benda lain. hehe

cweet pinky said...

wah , berhati2 la gune duet takowt jadik pembaziran , baek beli beg biasa je , function same je melaenkan la beli sebab nak meriakkan diri mampu beli beg mahal kan ??

M Fizan said...

hoho, dari beli beg kecik tu, baik beli rumah. aset untuk keturunan :D

Hasrina said...

oh my berand apa tu

Nasuha said...

mhl btllh..adake org nk bli..

Zul n Azizi Boarding Pets said...

Salam...

Wah seronoknya bersama berkumpul dgn kawan2 kan..

Dijemput untuk join segmen Zul n Azizi Boarding Pets....

[SEGMEN] Mencipta Bisnes Kad ZABP

Hazmin Hamudin said...

Beg apakah itu...? Tah-tah silap letak koma dengan titik kot.. Hehe

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

mak aiii besarrnyerrr...

c!kon!ech!c said...

standard la......lau kaye mcm2 leh bli la.....hahahaha...agak2 minx la kat Mr M ko beg tuh wat hantaran....hahahahaha....

TiranaAduka said...

mahal dan besaq,hegehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nape tak cukupkan RM200000 je. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura