Wednesday, 20 June 2012

McD tengah murah hati,,jum pakat ramai2


Semalam tengah dok belek2 muka buka,,
terjumpa la satu announcement dari pihak mcd..
Dengan hati berkobar2 nya,,terus la klik link y die bagi..


Haaaa.....
Ade kupon wei..
Print la seberapa banyak yang korang nak..
boleh print dekat sini
Tapi untuk bekfest je tau..
N valid sampai 24 jun ni..ade lagi 4 hari..
Cukup la 4 hari kalo korang nak bekfest mcd ni..
^___^


12 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

semangat!

Norasiah Nasir said...

waaa..semangat nak print ni....

nur anis said...

ahad ni g mcd kole selangor jom

nur anis said...

ahad ni g mcd kole selangor jom

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Azee..emmmm McD jauh dr umah k.atie klu tak dah laju g sana :D

nn lylyn said...

murah2 =)

SaL-IrisOfDeath said...

x suke McD, tapi tibe2 terase nak makan McD plak. hahaha :D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

oh no McD... i likeeee :)

chemay said...

lama tak gi mekdiii.
lepas ni nak gi serang laaa.
hihi
:D

zatiey said...

x pernah try lagi sausage mcmuffin ni..zati ni pesen susah sikit nk try2 mknan ni..hehehe..best tak?

Azee Hana said...

zatiey...sedap...jum try...

.........cP~ said...

Salam.

Okay. Tak ada printer. Sekian terima kasih. sob sob..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura