Monday, 18 June 2012

Blog aku ada sarang labah labah

Pertama sekali,,
aku nak mintak maaf kalau rakan-rakan aku jenguk blog aku,,
x de post baru pon..ceh, perasan pulak ade orang jenguk blog kaw..
Bukan aku malas buat..
Aku tengah final exam
Tadi baru je abis paper, ade lagi satu je tinggal..
Paper Bi lusa pulak
Yahoooooooooo,,,,lepastu,,boleh neutral kan balik otak aku yang dah saturated ni..
+_______+

Tengok aku punye blog archive..
1??????
Dah tengah bulan pon,,entry baru 1 je..
Hahahaha...
Memang betul la blog aku dah boleh ade sarang labah labah..

Nak bagi tau ni,,
Kenapa aku rasa macam murah rezeki ni ek..
^_____^

Hari tu,,baru dapat hadiah sebab masuk pre loved item by diari comel saya
Just tulis nama kat runag komen,,pastu dah dapat hadiah..
Tq sebab bagi aku baju sehelai..hehe

Pastu tadi dok belek2 chatbox,,


Ngeeeee...
Baru perasan post tu,,
Maklumla,,blog aku dah tertutup dengan sarang labah2..
Jadi x perasan..haha

Yang ni pon aku just tulis kat ruang komen dekat page Audrra Blossom
"saya nak hadiah dari Audrra Blossom"
X sangka,,bertuah....
hiiiiii
Terima kasih..
^____^


p/s: jum try tengok cite akasia baru hari ni...Aqasha...^___^



7 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

mak aiii..bersawang lebah segala ni..

SP (spudinpunya) said...

congrats menang Ga :D

chemay said...

wahhhh tahniah!
<3

chemay said...

wahhhh tahniah!
<3

syafiqakarim said...

hahaha suke lettew

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo..buang cpt srg tu..

nur anis said...

kak nis dah rasmi dah bajunya..kahkah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura