Tuesday, 19 June 2012

Kenapa nama aku pendek....

Hai rakan rakan bloggers..
Hari ni aku nak perkenal kan diri jek
Sesape yang dah kenal,,wat wat macam baru kenal la ek..hee

Nama aku Nur Azee binti Mohd Kamal
Nur Azee??
Azee ape???
Azee je la..
Azee ape??
Azee je la..Haish,,dah memang name aku itu je..
Fine. aku tau nama aku memang pendek..

Dulu time kat sekolah, cikgu aku boleh cakap kat aku camni..
“Azee,,cube tanye bapak awak,,ape sebenarnye nma awak yang die tertinggal nak letak tu, sebab nama awak macam tergantung la”
Amboi cikgu,,aku tau la nama aku pendek..Boleh die cakap nama aku tergantung..
Kalau waktu kecik2 aku dah boleh bagi nama sendiri,,dah lama dah aku letak nama Puteri Nur Intan Payung Berlian ke..
^___^
Eh,,aku cakap camtu bukan aku x suke nama aku..
Suke sangattttttt...^__^

Memang mesti lah aku pernah persoal kan kat bapak aku kenapa bagi nama aku pendek je..
Dan,,jawapan bapak aku y sentiasa ade idea nak balas balik..huh

“Abah bagi nama pendek sebab kalo nama panjang pon,,orang panggil kita pon bukan nama panjang kan..Orang panggil nama pendek jugak..Xde nye orang nak panggil nama penuh.”

“Okay La tu nama azee,,kalo abah bagi nama aminah?”

Erkkkkk...+_______+


My beloved dad..
Nampak garang x....^____^




9 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

betoi..pndek lg senang...

cikwahidaidris said...

senang nak ingat. hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

yg pntg ada mksdnya kan.

Widodo said...

izin bace lah

icumm said...

Nama saya lagiiiii pendek..hehe

jaakechik said...

hehhe... aminah ok ape. boleh eja camni.. are meen nah! hahahhahaa... klass gituu...

jaakechik said...

a'ah jaa buat GA hehe. sesajer suka2 jer buat. jemput join yer azee... syarat mudah je.

Asyiqin Haulisah said...

nama yg cukup pendek pun nak dipendekkan lg. cikgu saya bg nama anak dia lg best. nama anak dia nada. simple kan.

tirahzairi said...

senang nak akad nikah nanti...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura