Sunday, 24 June 2012

Cinta monyet


Semua orang mesti tau ape itu cinta monyet..
Ups,,,bukan percintaan diantara monyet atau pon bercinta dengan monyet..

Selalunya,,cinta monyet ni dikaitkan dengan budak sekolah..
Yang masih berhingus hingusan , dah cube untuk bercintan cintun..
Sekarang ni,,budak sekolah rendah pon dah pandai memadu kasih..
Sunat pon belum lagi,, dah mula nak mengorat..x gitu kaum laki..^____^

pakcik google
Cinta monyet ni boleh di definasikan sebagai percintaan yang main2 atau pon sengaja suka2..
Yang baru je mula nak kenal cinta..
Tengok kawan2 macam syokkkk je,,try la sorang dua kan..haha
Biasanya budak2 sekolah ni,,kalau bercinta,,jarang la bertahan..
Bila dah habis sekolah menengah,,masing2 bawak haluan sendiri..
Tapi x semua macam tu,
Ada je yang sampai ke jinjang pelamin..
Kalau dah jodoh kan..heeee
Ade je kawan aku yang bertahan sampai sekarang..memang aku salute habis lah..

Dulu time sekolah,ingat lagi..
Sesiapa yang cikgu dapat tangkap berkapel,,
Kene panggil time perhimpunan,,,perghhh,,mesti malu gile...haha..aku x pernah kene okay
Jadi,,untuk langkah berjaga jaga,,buat buat x kenal saje..hakhak

Ade jugak yang cakap,,cinta monyet ni percintaan semasa zaman remaja..
Eh,,aku pon remaja jugak..
21 tahun
Cinta monyet jugak ke????
hohoho


Sape rasa die pernah ade cinta monyet..
Angkat tangan....
Kalo banyak sangat,,angkat kaki pon boleh...
^______^

p/s: lain tenet asyik ade,,asyik x de je..stress...

13 comments:

Asyiqin Haulisah said...

then detim bwh pokok. aummm.

Nor Amira said...

tak pernah rasa cinta monyek huuhuh..sodih.

Rtp Farra Arisha said...

mana mungkin saya juga bercinta monyet karena sebelum ini saya langsung tidak pernah bercinta. wkwkwkwkwk

sejujurnya, cinta monyet ini kekadang boleh merosakkan anak-anak remaja zaman sekarang dalam pelbagai urusan...

Si Matatajam said...

Dulu pun akak pernah bercinta masa sekolah. Dan skang my boyfriend dh jadi my hubby... Alhamdulillah jodoh kami kuat...

jaakechik said...

cinta monyet opkos la ado.. hehe..tapi malu lar nak cerite. nanti majuk my en.suami..muahahaha

nuyui a.k.a miss YUI said...

dok pikir ni ada ke tak..haha.

Nurul Husna Mohd Hassan said...

ups cam akak je dulu2 tu. hik3.

Hafizin Jamil said...

belum kenal lagi erti cinta untuk monyet..haha

chemay said...

pernah kot zaman sekolah menengah duluuu.
hehe taktau la macam mana hidup ex chemay tu sekarang.
lepas habis sekolah terus tak contact dahh
=.=

zOeY zAu YaH said...

tgk kwn ade gf/bf mana thn..kite pun nk try gak..gitulah zmn muda2 dulu kn haha..

Azhafizah Md Nor said...

ada oarng cinta monyet sampai ke jinjang pelamin..baguslah kan..

delarocha said...

x pernah.... zaman sekolah dulu saya pemalu. :-)

Edy Fee said...

susah la nak jumpe kwn2 yg kapel zaman sek smp kawin..ade tp tak ramai

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura