Friday, 1 March 2013

Moroccan Rose by Body Shop

Assalamualaikum..

Lama pulak rasa tuan tanah x menjengah blog diatas sebab2 yang x dapat dielakkan..
Bergelar seorang pelajar ni sangat banyak tanggungjawab nye..
Ohh,,poyooooo nye..heehee

Tadi pagi pegi kelas, sembur minyak wangi dah x berapa nak keluar..
Ala, isi dah tinggal sikit..Terpaksa la shopping yang baru pulak lepas ni..Tapi,zaman bile x tau la pulak nak g beli tu..hii

Sekarang aku pakai perfume Moroccan Rose dekat body shop.. First time aku melabur duit dekat body shop..RM79.9O,,huhuhu..Selalu aku pegi main sembur2 yang tester je dekat body shop tu..Tibe2 sem lepas, grab satu sebab dah falling in love sangat siap ade love2 lagik kat bijik mata..


Wangi la..Aku suka sangat2..Sebab feeling2 rose gitu..ngee
Tapi cepat habis, sebabbbbb....aku sembur kat ruang tamu,dalam loker,katil,meja belajar....Hohoho

Actually aku kalau dulu2 pakai minyak wangi, sekejap je dah pening.. Kalau vanilla, memang aku dah x boleh pakai dah.. Sebab dulu aku dah penah pakai sekejap, and pening dia sampai sekarang x hilang lagi..Jadi sesiapa yang pakai perfume vanilla, stay away from me..hihihi..


7 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

tak pernah try lagi nie..

nuyui a.k.a miss YUI said...

tak pernh bau lgi ni..

Princess Feyqa said...

fyqa baru je beli pfume vanilla kt body shop heheeee

ros_reeza said...

habis semua tempat disembur ye,.. hihihi

Aimi Rahim said...

ditag : http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/03/current-chapter-segmen-siapa-blogger.html

syiela said...

tak pernah try lagi bau ni

PILOT LOVER said...

tak pernah beli yg ni.. kene cuba ni..heheh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura