Wednesday, 20 February 2013

Percuma baucar RM50 dengan belanja sebanyak RM250 BB1M di Popular

Assalamualaikum

Sekarang ni orang semua dok sibuk dapat Baucer Buku 1 Malaysia. Tapi bilalah aku nak dapat2 ni.
Tangan aku seriusly dah gatal2 dah ni mau shopping maaa. Walaupun bukan lah boleh shopping handbag, kasut, baju yang menjadi kesukaan aku, tapi bersyukurlah ada orang memberi. RM25O, seriously banyak kot, beli lah buku ye Nur Azee. Tapi jap, buku apa yang aku nak beli. Novel pon dikira buku jugak kan..wink wink..

Jom la pakat ramai ramai shopping dekat popular. Boleh dapat baucar bernilai RM50 dan 1 tahun kad popular percuma dengan perbelanjaan sebanyak RM25O BB1M. 



Habiskan kesemua baucar tu dekat popular, n dapat lagi 50 inggit. So, the total yang korang boleh shopping dekat popular RM3OO.
WOW, boleh tak kalau aku nak bawak lori, sebab aku nak borong satu popular.
Boleh la aku beli kat pak aku , mak aku, adik kakak aku sekali..haahahaha

maklumat lanjut boleh la tengok page popular



9 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Wah bestnye..bolehlah borong buku banyak²..^^

ayut said...

tu dia...tak pasal2x sgla buku diborong nnt...ad voucher ni mmg best je nk amik yer ^^

Sang Kerapu said...

Bertuah tau student zaman sekarang tau... zaman kerapu studi dulu...x kenal voucher pun. hu..hu...

boni kacak said...

belanja puas2..hahaha.. tapi pastikan beli buku yang berfaedah je tau :)

Lady said...

Dah habis laa baucerr beli buku, wuhhuu

nuyui a.k.a miss YUI said...

untugnla kan..hihi

Kesuma Angsana said...

wah beruntunglah, 300 byk buku boleh sambar ni !

suri said...

salam
patutu ceria semacam..

rm20.00 ke rm10.00 duit sy nak tolak hee asal percuma tka kelur duit sendri.dah tu beli ke belum?

Ima Salsuzaima said...

Assalamualaikum ^_^
Amboi..nak borong bagai ye.. nanti bg la ima sbuah novel.ima x layak kot dapat voucher tu.ahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura