Thursday, 7 February 2013

Segmen Menang RM 200 by Putry Mirah



Assalamualaikum.
Hola Holi Holuuu~~

Serius dah lama x join segmen2 nih
Bila ada mood, time tuh la duk mencari je segmen yang nak dijoin.
Terjumpa la satu segmen ni yang sangat interesting
Simple sangat nak join
Tapi hadiah,
WOWWWW!!
awesome okeh..
RM2OO ringgit, sapa yang x nak..
Boleh makan pizza selama seminggu ni.
Okey, keje asyik nak makan jep, macam mana la nak buang lemaik..Haish..+____+

Meh la pakat ramai2 join, serius simple. X rugi pon
Sapa nak join boleh KLIK BANNER yang super duper comel tuh..
^_____^


7 comments:

miz ruha said...

selamat segmen dan gud luck hana... ^_^

Sue PeLik said...

good luck!!!! huhuhuhu. dapat nant boleh share2 hihihi

Izyan Yan Cinnamon said...

salam,saya dtg dari segmen yang sama^^

http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2013/02/segmen-menang-rm-200-by-putry-mirah.html

Nurul Faiz said...

semoga berjaya !!

nea lopah said...

salam kenal...good Luck! jangan lupa ajak akak join sekali kenduri pizza tu yer. done folow sini jugak!

ros_reeza said...

selamat bersegmen :)

deno said...

Salam... deno datang dari segmen yg sama dan terus FOLOW sini...! :) jom folow blog deno?^^ --->>> BLOG DAYANGDENO

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura