Tuesday, 22 January 2013

Astro Dah Tak Ade Cerita Ke?

Aaaaaaaaaaaaaaaaa..nak jerit kuat kuat boleh x...Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Miss my blog maaaa..^___^
How you guys??

Sekarang ni tengah cuti sebulan dekat rumah..
Semester break...Oh,,sangat2 hepi la sebab x yah la nak menghadap lecture notes yang banyak tu kan..
Tapi busan jugak ni, sampai kan i ask my dad,, "abah,,bile nak pergi jalan2 ni?"..
Nampak macam ade respon sebab abah tanya,,nak jalan pergi mana..decide..hehiikk..

Duk rumah ni,,keje nye menghadap tv je lah..
Aku rasa mesti semua perasan kan yang astro ni x habis2 asyik ulang ulang ulang ulang ulang cerita yang sama je..
Cite movie2 yang astro tayang tu aku rasa dah berpuluh kali kut main.
Itu belum masuk lagi replay yang lain..
Drama bersiri pon nak ulang jugak..apa kes????

Haa,,lagi satu..suka sangat tayang cerita hantu pukul 12 malam, 1 pagi, 2 pagi..
Oh,,hello,,boleh tak tolong tayang siang..Aku ni peminat jugak cerita hantu,tapi kalau nak tengok malam malam pukul 1 pagi, sorang2, tu keje gile namanya..

Emotional pulak..hihi

Bukan nye ape,,astro ni bukannya free macam TV3,TV2,
Tapi disebabkan kalau x de astro,,tv x berapa nak terang..Berpinor pinor mata tengok..hoho
Langgan la jugak walaupon bukan aku yang bayar..heee






9 comments:

ros_reeza said...

Ye, Astro suka tayang cerita hantu tengah malam. geram tau.. kite ni dahlah penakut. hihi

Watercolour said...

Rilek arr.. standard tayang crita hantu memalam. Baru feel oo..

:: Mrs.Eady :: said...

err...tak tgk citer hantu! ^_^

Kesuma Angsana said...

suka citer hantu jugak hehehe

Mar Haini Abdul Rahim said...

ahaaa yg ni mar setuju ! menyampahh gle ngan astro. bleh sawan tgk 70x ulang2 ! huhh~

are_lin@yu said...

itulah astro skrg kdg2 cerita nth apa2 kan

the malay male said...

astro mmg suka ulang ulang cerita

PILOT LOVER said...

astro suka ulang benda yg sama kan..kdg2 borink jgk...huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

kalau tak berulng bukan astro namanya..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura