Monday, 26 November 2012

Kartun Zaman Dahulu Kala

sumber google

Alahai,,sape ingat lagi kartun teletubbies ni...Ni la antara fevret2 katun zaman dulu2..Yela,,dulu budak2 mana ade game2 angry bird semua tuh..Jadi,,tengok kartun je la,,x pun main masak2 ,,petik bunga bunga yang mak tanam  kat umah..Mak menanam,aku menghancusskan...lalalala~~~~Sape pernah wat cam tu..haha

Elok no kartun teletubbies ni,,sebab ada 4,,dulu time kecik kecik aku ngn adik beradik amek tiap satu character..kiteorang cukup2 ade 4 orang..Aku aka Lala..toink toink...haha..Tinky winky akak aku yang sulung, dipsy yang kedua tu,,adik aku bongsu si pooh tuh..Giloooo...hahahaha

sumber google
Nia ag satu kartun yang mesti nak chop mana satu engkau.."chop nak kuning", "chop nak pink"..
adui,,sangat budak2 la...^_____^

p/s: terjumpa seseorang yang dah sangat sangat lama x jumpa....wink wink....

18 comments:

jaakechik said...

hehe..jaa masa kecik2 dulu suka betul tgk kartun nih, rela tunggu...hihi... nama diorang pon jaa masih ingat lagi ni..hihi.

Nurmujahidah Ismail said...

alamak,, katun kite suke samelaa,, teletubbies!!! haha suka matahari dia,,, budak kecik cute,, hehe

Eiqa Almond said...

hahaaa
suka tengok dua2x niee..
Teletubbies suka warna hijau/merah..
Power Rangers suka warna merah.. :D
Sebab dia ketua, ahhaa

Kesuma Angsana said...

katun feveret anak2 KA kecik2 sgt dulu2

Nizam Erul said...

Wohoo ! mmng minatlah klaw psal Power Rangers . Dah lama tak tgok T^T

nuyui a.k.a miss YUI said...

rindu sailormoon..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

akak dulu suka benor power rangers. hihi

CekbOlat-bOlat said...

telitubisssss . jyeahhh

ღKekunangpelangiღ said...

Dulu banyak tengok wira baja hitam ja. :p

Teenager Housemaid said...

aaa~
suka sgt teletubbies dgn power rangers...
tambah lagi suka doraemon..hihi

m a r i s s a said...

dulu blh dikatekan ari2 jgk la akk tengok si teletubbies ni walaupon mase tu dah form 4!!! comel!!

*jom bloggers, diyana perlu lebih ramai followers, FOLLOW blog diyana jugak! i'll follow back ya!
www.diyanamarissa.com tq!

Ridzwan Mohamed said...

better teletubbies dari SESETENGAH movie melayu yg entah ape2

ELFarahin said...

http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/12/mini-end-year-giveaway.html

Ahlam Miera Amirul Shafie said...

hahahaha... 2 la zamn kiter2 dulu duk layan.. skrg nih dah ada mcm2.. diorg pn mgkin xkenal dah teletubbis nih...huhuhu

najmi nawawi (juon) said...

booo~>.ape tngok power ranger..tngok dragon ball la.ngehehe

Edy Fee said...

semua permainan kcik2 dlu rindu nak main lg

Hasrina said...

selalu main2 kan,,,i selalu jadi yang pink keh3

are_lin@yu said...

suka dua2 cita ni ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura