Saturday, 24 November 2012

Ponteng Kelas...Wajarkah????

Sekejap je rasa masa berlalu..tup tup dah dkt 3 minggu x hapdate blog rupenye..hoho..aduiii..kekangan idea kesibukan masa n kelembapan broadband jadi punca utama..+____+

Okay la,back to the point..
Nak habaq mai ni, sekarang ni tengah minggu test 2..Terasa macam hari tu baru je habis test 1..
Dah kene muntah lecture note lagi..Adat la tu kan student..terima je la walau terpaksa..Kalau x study bukan student la namanya..Penat mak ayah hantaq ngaji jauh2..I love both of u ,,mom n dad..hiiii

So, berbalik kpd soalan..Bile time test,,masa tu la terasa macam nak ponteng kelas..tapi kalau aku,,kelas kol 8 pagi pon terasa macam  x nak g kelas..huhuhu
Eh,,tapi pegi tetap pegi..cuma lambat 'sikit' je la..haha
Ohh really azee lmbat sikit...okat tipu,,memang lmbat bnyak...

Alasan tuk ponteng kelas sebab nak study atau nak tido..Wajar ke x ye..
tipu la kalau aku kata aku x pernah buat..Mesti la pernah buat kan..Tapi itu dulu dulu~~~~heee
Sekarang ni test ke,,kelas tetap pergi..dengar ke x lecture,, kelas tetap pergi..(itu kaw punye pasal la nak dgr lecture ke x)
Sebab kalau x ,,attendance kosong la..
Ape yang penting,,attendance tu..hahaha

Cuma bila aku rasa sgt2 malas nak g kelas,,aku ponteng je la..lagipon kehadiran diambil 80% kan..lagi 20% jgn dibazirkan..X elok membazir bazir ni..ngeeeee..

Takkan nak suruh kawan sign kan attendance sdgkan aku duk sedap tido dlm bilik or pulun study ke,,sgt x patut...
Tapi bila ade sebab2 tertentu yang memang x dpt dielakkan,, mungkin boleh dipertimbangkan...heee

Tugas student ialah concentrate time lecture..Tapi aku x leh nak jalankan tugas tu dengan sempurna..haha

google

ini lah azee yang sebenar dalam kelas!!!!!!



11 comments:

Azhafizah Md Nor said...

betul2..kene pergi gak class tu.jangan ponteng2.lg berkat ilmu tu kan..^__^

Nurul Faiz Bikers said...

pernah jugak ponteng kelas masa blaja dulu. hehe. sekarang semuanya tinggal kenangan :)

Rapunzeel Cikilolo said...

kelas lagi penting dr test kot untuk jangka masa panjang. kan?

Chic Na said...

memang tak patut. huhu.. jgn ponteng2 ye. ;)

PILOT LOVER said...

dulu ponteng sb ngada2 ikut kawan.. but now not again...matured already..hahah

-meeSUPERGIRL- said...

sikit2 lama2 jadi bukit . hehe . jangan amalkan selalu :)

Beto Ferdaus said...

benda tak elok jangan dibiasakan nanti terbiasa pulak..hehe

syiela said...

dulu sesekali pernah gak ehhehhe

nuyui a.k.a miss YUI said...

ponteng kelas.. ish2.. tringt time blaja dlu..hihi

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kalau kelas 1 jam. setengah jam memang fokus, setengah jam lagi otak dah melayang2. hehe

nasrah azmi said...

klu kls pagi da cncl , malas terus nak g kls sblh ptg . kdg2 nak ponteg jer .. hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura