Sunday, 4 November 2012

Loreal menghabiskan rambut aku!!

selamat petang kawan2...
syok sangat petang petang cenggini dengan cuaca sejuknya..rasa macam nak duk bawah comforter je x mo bangun bangun..^__^..Cemana korang,,ujan ke nun disana..Ke dok bawah selimut jugak sambil mengonline,,huhu
Dah sejuk sejuk cenggini teringin pulak rase nak makan pisang goreng panass2..
nyummm

sumber google


Okeh la,,nak cite sini..Korang pernah guna x syampoo loreal..
Aku pon baru je berjinak jinak guna syampoo loreal ,,yang macam gambar kat atas tu la..
Mula mula teringin nak pakai loreal ni,,sebab tengok rambut maya karin cam cantik pulak..lagipon,,loreal,,mcm ade class sikit je..kunun je la..hohoho

Tapi,,amat lah menduka citakan aku..
sangat2 menghancurkan hati dan yang paling penting sangat2 bagi kesan buruk kat rambut aku..
OH TIDAKKKK!!!
Sangat gugur dengan jaya nya seperti di harvest setiap hari..

Aku memang ade masalah keguguran rambut,tapi x de la sampai sedasyat ni..
ini memang tahap dasyat la..
Better aku guna sunsilk je..Lagi bez..hohoho
Agak nye aku ngan loreal x de chemistry kot..

Dalam proses tengah suruh kawan2 pakai syampoo aku,,biar habis cepat..sayang gak banyak lagi..
Habis ramai2 keguguran jugak..kihkih..
^____^

p/s: suara dah bertukar jadi suara doraemon...huhuhuhu

22 comments:

CiK FizA said...

nnt lama lama jd botak. haishh. bahaya gak kan. x sesuai ngn azee kot. hee :))


wahh ! suara doraemon kott. nak jgk ! erkk =,='

vendettatraveller said...

saya guna sunsilk . tapi ada org kat salun cakap sunsilk tak bagos:'( tapi saya guna jugak sbb daa serasi dgn shampo tu . hee

Rapunzeel Cikilolo said...

kebanyakan guna loreal memang ada complaint. aku guna herbal essense. takat ni memang terbaik :)

MarliaMarble said...

Mungkin tak sesuai dengan rambut kot..? selalu takpe,lepas ni jangan guna ye..kang gugur pulak rambut tu..=)

jaakechik said...

jaa x penah guna brand loreal ni, jaa pakai sunsilk jer. kengkadang tukar gak ngn rejoice. hehe.

nuyui a.k.a miss YUI said...

ada pakai..tp byk g tak hbs sbb kes cmni gak..kui3.

Syaifuddin Alias said...

haha..hambek kau ..kan dah kena tempias ..jgn tukar produk ..nanti hancuss

PILOT LOVER said...

tukar guna syampoo lain lah kalau macam tu.. takot jadi lebih teruk pulak kang...

jaakechik said...

p/s : menyepi lagi yer..hihi..sibuk ka?

Kesuma Angsana said...

mungkin x sesuai kot

Nurmujahidah Ismail said...

muja punya rambut pun gugur banyak sejak panjang,, so,, muja pun ptong,, haha

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira k hihihihi :P http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Beto Ferdaus said...

maybe ada chemical dalam tuh yang tak sesuai dengan rambut kau ah kot kan...better jangan selalu sangat tukar lah kalau dah ada yang sesuai..

CikMai said...

Tak sesuai dgn awak kut...haha...dove best...wangi...

Kasih Salina said...

ishhh..takutnya rambut jadi gugur camtu..mungkin x sesuai kot..

PengobatanTradisional Asam Urat said...

hati hati rambutnya tambah rontok lagi....salam kenal

tirahzairi said...

tirah pernah guna warna pink..ok la...

CekbOlat-bOlat said...

pakai la sekali dengan conditioner . kalau pakai shampoo sje mmg la . rmbut jdi kesat dan mudah gugur . tapi kalau pakai dua2 jadi cm tu jugak . mmg perlu ditukarlah gayanya .

syiela said...

tak sesuai kot... jgn lama2 kang botak :)

wahida idris said...

setuju, saya pakai loreal pon rambut gugur. at last tukar pakai clear pulak. hihi

cweet pinky said...

pakai gk loreal dlu , wokeyh jek , now pakai safi yang botol biru , rase macam rambut gugur maken ketara, baru seminggu , bilik dah penuh ngn rambut , lagik2 CP nih bkn jenis nak sapu bilik tiap hari ... memang berlonggok rambut macam ulat gonggok ..

Nurul Husna Mohd Hassan said...

rambut akak pun gugur azee. tak tahu la nak buat camne, esok tak sampai 30, kepala dah botak. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura