Monday, 29 October 2012

Apa Perlu Buat Bila Result Hancuss!!

Hello readers yang sangat2 ku sayangi sekalian..
I'm back..
X lama sangat la aku berehat kan,,^__^
Rindu pulak dekat blog yang dah terbengkalai ni..
Tapi x pe,,aku dah buang dah segala sawang sawang yang melekat kat sini..boleh la korang jemput singgah kat sini ye..=)

Sebelum tu,,selamat hari raya Aidil Adha kawan2..
Jem teruk gila lah semalam dekat highway karak..jalan kaki pon lagi laju..time tu la kita nak uji tahap kesabaran kite kan..chill sudah,,sambil dengar lagu,,makan jajan2..boleh la cakap sebab bukan aku bawak kete..hihi

Okeh,,back to the point,,nak tanya ni,,ape perlu buat bila result hancuss....
Hari tu baru je habis test 1,,result pon cepat je nak keluar,,cepat no lecturer tanda..


nampak x,,salah satu subjek..hancussss gila result aku..
1.8/20
OMG!!!!!!
Kalau per seratus,,juz 9/100 je total..
Oh azee,,silalah sedar sikit..
Memang agak dah fail subjek ni,,mana x nya,,dalam exam 70% termenung,30% jawab..haha..
Lecturer pon agak2 la,,kalau ye pon genap kan la dua ke..ni ade gak point point lapan..pergh..huwaaaa
Nak je aku pergi jumpa lecturer,,nak tengok sikit kertas jawapan aku..bukan nak tengok ape yang salah,,aku nak tengok ape yang aku betul tu sebenarnya..hohoho

Bila dah macam ni,,aku kene struggle habis la untuk test 2 ni buat back up..
Study tu biar awal,,jgn nak last minit,,peringatan tuk diri sendiri y x berapa nak sedar diri ni..huhuhu

p/s: Rindu aku x????^___^


16 comments:

PILOT LOVER said...

betul tu.. kene study awal.. naz pernah jugak try study last minute but alhamdullillah on that time, it's work.. but don't know the other time pulak kan.. better study awal ^_^

miz ruha said...

lama azee menghilang... ^_^
sila struggle untuk test 2 ye..
chaiyok!!

psst:kak ruha pernah dapat telur ayam aje untuk test 1.. then buat betul2 untuk test seterusnya... :)

jaakechik said...

xper, pasni usaha lebih sikit yer... moga dapat result yg good2 jer...

p/s : rindu laarrr...

jaakechik said...

salam aidiladha jugakk... :)

nur anis said...

hoi..study la..

nuyui a.k.a miss YUI said...

hihi.takpe..usaha lbh lg..

Kesuma Angsana said...

study lebih sikit hehehe all the best ye

ayut said...

tu dia...adehhh..tp klu dkt u ni pasti blh survive..turun nek result tp last2x blh je nk score :) usaha lg k!

~didiey~ said...

chaiyok2!!!!!! tingkatkan usaha :)

Si Matatajam said...

Mesti la rindu..jgn putus asa ye dik..usaha lebih gigih lagi tau..

Syaifuddin Alias said...

alaaa..sabow lerr..study awal2 lain kali ..yep ? jgn main2

Nurul Husna Mohd Hassan said...

study2. jangan tulis blog. hehe

Nora Karim said...

ha... kena 'bangun dari tidur tu' (^_^)

jaakechik said...

azee kurg update skrg... busy lagi ka?

teha said...

jgn give up ! study hard lg lps nie.. hihihi :)

cerita best said...

stdy lebih masa n jgn guve up.... jgn main blog je heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura