Tuesday, 28 February 2012

segmen tambah follower tanpa blogwalking by MD

hmmm,,tetibe tgok entry ni macam berminat pulak..almaklumlah,,aku ni orang baru dalam berblog..so,,mesti la follower x ramai ag..teringin nak follower ramai2..hee...jadi sesiapa nak try boleh klik link bawah ni..
kene tag kawan jugak..

cik farah
diya nadia

15 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck dear..

p/s: eh2,ni kan adik anis?? hihi.

Azee Hana said...

tq...aah...heee

Mr. Doctor said...

Assalamualaikum.. TQ ya join segmen MD.. InshaAllah anda dalam group 4.. List akan di-publish selepas tamat segmen iaitu 29/2/2012 jam 11.59pm... So bolehla follow2 pada 1/3/2012 lebih kurang pukul 10am.. Maaf lewat sikit.. Nak penuhkan semua skali dalam group 4 =)

Btw, dah follow sini ^_________^

Syasya Johan said...

salam :D datang dari segmen MD,follower yang ke-22 :D

Dak Fisha said...

fisha follow sini. dr segmen yg sama. jemput ke blog yer.
http://coretandakfisha.blogspot.com/

syamira zainan said...

follow u.. hit me back k.. :)

syamirazainan.blogspot.com

Tyra Faiera said...

Saya follow sini dari group 4 no 20.follow saya balik. :) tyra-faiera.blogspot.com

Nor Quraishia said...

hey, follow sini dr segmen MD group 4 ke 23 ^.^v

http://quraistory.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

Pink Tulip said...

datang polo kamu dr group 4. salam perkenalan :)

HuNNy said...

http://hunnycoolz.blogspot.com/

Diera Tekikushika said...

Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Muda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

Azee Hana said...

saya dah follow semua dalam grup 4..=)
selamat berkenalan semua..=)

AiSyA LiEzA said...

hai.. singgh sini

http://aisyalieza.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

sudilah ke blog saya juga ye.. ^^ follow sini.. thanks..

najwasafura said...

done follow here..#group 1..no.8..

Azura @ cik buaya said...

salam kenal dr cik buaya

follow dr segmen yang sama :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura