Wednesday, 17 September 2014

Apartment untuk Disewa di Port Dickson !!


Assalammualaikum

Makcik, pakcik, abang, kakak yang nak bercuti pergi Port Dickson tu, x yah pening kepala nak cari tempat penginapan.. Jom pakat ramai2 menginap di Marina Bay Condominium (Entrance Avillion Admiral Marina Cove ).. Ada apartment yang boleh disewa untuk menginap kalau2 nak bercuti di port dickson.

Harga sangat berpatutan. X percaya cuba usha2 dulu harga kat bawah ni.. Gambar pon ada disediakan untuk tatapan..hehe... =)








view yang cantik..boleh berselfie, tapi jangan terjun pulak ye..hehe

Apartment ni dilengkapi dengan 2 bilik tidur dan 2 bilik air..air cond pon ada kat setiap bilik dan ruang tamu, seaview balcony and swimming pool..



Fully furnished :-
 Kettle, dapur gas, microwave, iron, peti ais, tv, rice cooker, heater di blik air utama, sofa dan ruang makan...

Manakala, kemudahan adalah berdekatan dengan  7 eleven, kedai makan, hospital, stesyen minyak, pd golf club, pasar raya, kem tentera. So jangan risau kalau tengah2 malam terpaksa pergi kedai nak beli susu anak ke., sebab 7e ada.. hehe


Dan yang paling penting 24 hours security guarded..Safety first okay..

Rate Harga:

weekday RM 160
weekend RM 200
school holiday(weekday) RM 180
public holiday RM 250

SPECIAL DISCOUNT JIKA LEBIH DARI PENGINAPAN SATU MALAM

Jika berminat boleh hubungi 0193715217 (khairul)





4 comments:

CXopportunities said...

wow! Harga sgt murah la. Kalau cx ke pd, cx roger ye :))

Anonymous said...

where is this apartment located? how many minutes drive to PD town?

Anonymous said...

Still available x untuk 21 Feb 2015? 1 malam sahaja..

Anonymous said...

Salam saya nak sewa monthly basis. Boleh hubungi saya. Email : tini.sharman@live.com terima kasih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright 2013 © Azee Hana,Design by Izza Sakura